• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Adıyamanlı Hokey Takımı 2.lige Terfi Etti

Adıyamanlı Hokey Takımı 2.lige Terfi Etti
Amasya'da, düzenlenen 16 Yaş Altı 2.Lig Hokey Yükselme Müsabakalarına katılan Adıyaman Ali Eğe Spor Kulübü Sporcuları elde ettikleri başarı ile 2....

Amasya'da, düzenlenen 16 Yaş Altı 2.Lig Hokey Yükselme Müsabakalarına katılan Adıyaman Ali Eğe Spor Kulübü Sporcuları elde ettikleri başarı ile 2. Lige terfi etmeyi başardı.

İlk kez başarı elde ederek 2 lige terfi etmeyi başaran Adıyamanlı Hokey takımı Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıyı ziyaret ederek başarı hikayelerini anlattı. Daha önce antrenmanlarını sokakta yaptıklarını belirten Adıyaman Hokey İl Temsilcisi Hasan Özekşi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümü Seyit Ahmet Bağcı'nın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Adıyamanlı gençlere Hokey malzemeleri ve antrenmanları için yer tahsisi yapan İl Müdürü Bağcı'ya teşekkür eden Hokey İl Temsilcisi Hasan Özekşi, "Adıyaman'da yeni bir spor dalı olan Hakey'in gelişmesi için tüm imkanlarını seferber ederek, gerek maddi gerekse manevi anlamda desteklerini esirgemeyen İl Müdürlüğümüz sayesinde bizler genç sporcularımızla birlikte aralıksız bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettik. Aldığımız kupada İlimize armağan olsun" ifadelerini kullandı. Adıyaman'da ilk kez kurulan Hokey Takımı Spor tesislerinde çalışmalarını sürdürürken gelecekte büyük başarılara imza attığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman'da tüm spor dallarında faaliyet gösterebilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimiz Hokey "de hünerlerini büyük bir başarı ile sergiliyor. Amasya'da, yapılan müsabakalarda ilimizi temsil eden Ali Ege Spor Kulübü 8 Hokey takımı içerisinde 2.cilik elde ederek 16 Yaş Altı 2.Lig Yükselme müsabakasında terfi etmeyi başarmıştır. Ben tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.

Adıyamanlı Hokey Takımı 2.lige Terfi Etti

Adıyamanlı Hokey Takımı 2.lige Terfi Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim