• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Adıyaman’da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

Adıyaman’da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı
İzmir Ege Üniversitesi kampusunda çıkan kavgada öldürülen Ülkü Ocaklarının üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yılında...

İzmir Ege Üniversitesi kampusunda çıkan kavgada öldürülen Ülkü Ocaklarının üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yılında Adıyaman'da, anıldı.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Adıyaman Belediye Konferans Salonunda düzenlenen Fırat Yılmaz Çakıroğlu İlahi ve Şiir Dinletisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım, MHP Kadın Kolları Başkanı Esma Gündüz, Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Ülkü Ocakları Adıyaman Üniversitesi Birim Başkanı Mehmet Alperen Kartal ve çok sayıda kişi katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başlarken programda konuşan Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, ülkücülerin bu zamana kadar çektikleri sorun ve sıkıntıları belirterek yaşanan onca sıkıntılara rağmen ülkücülerin dimdik ayakta durduğunu vatan millet sevgisiyle durmadan imanla bilenip hep ileriye atıldıklarını vurguladı. Davalarından hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Önat, hizmet etmekten bıkmayacaklarını, usanmayacaklarını, azimle çalışarak el ele vererek Adıyaman Ülkü Ocaklarını şahlandıracaklarını milliyetçi Adıyaman, milliyetçi Türkiye inşa edilene kadar ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyleyerek bütün şehitlere rahmet dilediğini onları hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti. Daha sonra konuşan Ülkü Ocakları Adıyaman Üniversitesi Birim Başkanı Mehmet Alperen Kartal ise, "Davamızın son şehidi Fırat'ımızın acısı ilk günkü gibi taze. Biliyoruz ki, Allah davasının yiğitleri canıyla imtihan edilmedikçe ve biz bayrağını al rengine vermedikçe devletimiz her türlü belayı Allahın izniyle bozkurtların iradesiyle def edecektir. Davamız Allah davasıdır, yolumuz Resul-u Ekrem'in yoludur" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan onlarca kişi, sloganlar atılarak terör örgüte tepki gösterildi. Ara sıra sloganların atıldığı programda Grup Ravza tarafından ilahiler seslendirildi.

Adıyaman’da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

Adıyaman’da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

Adıyaman’da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim