• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu
Adıyaman ve Malatya'da görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları Çelikhan ilçesinde dostluk maçında bir araya geldi.

Adıyaman ve Malatya'da görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları Çelikhan ilçesinde dostluk maçında bir araya geldi.

Çeşitli inceleme ve denetlemeler ile dostluk maçına katılmak üzere Çelikhan ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş'ı ilçe girişinde Kaymakam Adem Kaya ile Belediye Başkanı Mustafa Bulut karşıladı.

Çelikhan temaslarına ilçede inşaatı devam eden kamu yatırımlarıyla başlayan Vali Mahmut Demirtaş, inşaatların son durumu hakkında Kaymakam Kaya'dan bilgi aldıktan sonra Çat Barajı kenarında bulunan halı sahaya geçerek Adıyaman ve Malatya basını ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte ilçe kaymakamlığınca Çelikhan'a yapılan yatırım ve çalışmalar slayt eşliğinde sunumu yapıldı.

Malatya basını ile birlikte huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hamit Özpolat, "Bugün Adıyaman basını ile yapacağımız dostluk maçı vesilesiyle Çelikhan ilçemizde bulunuyoruz. Bu güzel dostluk köprüsünü kuran her iki ilin basın cemiyetine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya'dan Çelikhan'a gelen basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise; "Son yıllarda yapılan yatırımlarla Çelikhan ilçemizde sıkıntıların yavaş yavaş çözüme kavuşturulduğunu görüyoruz. Çelikhan ilçesine yaptığı yatırım ve desteklerden ötürü Sayın Valimize ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Çelikhan'ın bundan sonraki sıkıntılarının çözümünde de gerekli her türlü desteğin verileceği inancındayız. Bugün Adıyaman ve Malatya basınını bir araya getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Malatya basını ile birlik, beraberlik ve kardeşlik çatısı altında çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, Çelikhan'a yapılan yatırımlardan ötürü Vali Mahmut Demirtaş'a, Milletvekillerine ve ilçe Kaymakamına teşekkür ederek, bu yatırımların devamını diledi. Organizasyona katılan Adıyaman ve Malatya basınına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Adem kaya ise; "Çelikhan'da yaptığımız çalışmalarda bizlere hizmet aşkını sağlayan sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Hangi proje ile sayın valimizin makamına gitmişsek o projelerimize her zaman destek vermiştir. Bizler bu aşkla çalışarak çok önemli projeler ürettik. Çelikhan'ın sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında bizlere her zaman destek olan sayın valimize ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Malatya Basınını Adıyaman'da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Mahmut Demirtaş ise "Kendimi Adıyamanlı hissetmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Malatya insanları da dünya tatlısı insanlardır. Geçmişte Pütürge Kaymakamlığı yaptığımı için Malatya'yı bilen biriyim. Adıyaman'a hizmet etmenin tadına vardım. Bu hizmetlerin devamını Allah'tan diliyorum. Hizmet etme noktasında bizlere her zaman büyük bir destek veren ilimiz Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Hayatta en sevdiğim şey sorun ve problemlerle karşı karşıya gelmektir. Hayatımda çözemediğim sorun kalmamıştır. Adıyaman'da çözemediğimiz sıkıntı Nemrut Dağında tüm çabalarımıza rağmen suyu bulamayışımızdır. Eğer o suyu orada bulmuş olsaydık o sorunu da çözmüş olacaktık. Çelikhan'da kısa sürede kıt imkanlarla çok güzel çalışmalar yapılmış. Çelikhan Adıyaman'ın en çalışkan ilçelerinden bir tanesidir. İnsanları çok çalışkan ve üretkendir. Çelikhanlı kardeşlerimi tebrik ediyor ve kutluyorum. 3,5 yıllık görevim süresince Çelikhan ilçemiz çok güzel hizmetler aldı. İnşallah bu hizmetleri devam ettireceğiz. Çelikhan ilçemize çok güzel yeni bir Hükumet Konağı yapacağız. Şu anda Hükumet Konağı projesinin çalışmaları devam ediyor. Yine Çelikhan Adıyaman arasında yapılacak yeni yolun projesi ihale edilerek güzergâh belirleme çalışmaları devam ediyor. Bugün Adıyaman ve Malatya basınının dostluk maçıyla bir araya gelmesinden büyük bir mutluluk duydum" cümlelerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Adıyaman ve Malatya basınına atkı dağıtan Vali Mahmut Demirtaş, her iki ilin takımına başarılar dileyerek dostluk maçının startını verdi.

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu

Adıyaman Ve Malatya Basını Çelikhan’da Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim