• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Adıyaman Üniversitesi’nde Yeni Kapalı Sahasının İnşaatı Başladı

Adıyaman Üniversitesi’nde Yeni Kapalı Sahasının İnşaatı Başladı
Adıyaman Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve kapalı spor salonu yanına inşa edilecek olan kapalı halı...

Adıyaman Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve kapalı spor salonu yanına inşa edilecek olan kapalı halı sahanın inşaatına bugün başlandı.

Adıyaman Üniversitesi bir inşaata daha başlayarak bünyesine yeni bir bina daha kazandırıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve basket sahalarının yanına inşa edilecek olan kapalı halı sahanın temeli atılarak inşaatına bugün başlandı.

25x45 m boyutlarında ve çelik konstrüksiyondan yapılacak olan kapalı halı sahada sentetik çim kullanılacak. Kullanılan malzemeleri FIFA standartlarına göre belirleyen Adıyaman Üniversitesi, sahanın etrafını PVC kaplı tel örgü ile çatısını ise ağ ile kapatacak. Tamamlanmasının ardından öğrencilerin ve Adıyaman Üniversitesi çalışanlarının hizmetine sunulacak olan kapalı halı saha; kapalı spor salonu, basket sahaları ve kapalı yüzme havuzu ile birlikte Adıyaman Üniversitesi spor kompleksi içerisinde yer alacak.

İnşaatta Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydın ile birlikte incelemeler yaparak kısa bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, bu inşaatın tamamlanmasıyla birlikte kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, stadyumu ve basket sahaları olan bir spor kompleksine sahip olunacağını belirtti.

Gönüllü, "Üniversitemiz Adıyaman'ımıza yakışır bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Bir tesisimizin daha projesini hazırlayıp ihalesini yaparak inşaatına başladık. Yapıldığı zaman etrafındaki kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve basket sahaları ile birlikte bir spor kompleksi olacak. Öğrencilerimizin ve personelin hizmetine sunulacak olan sahamız Adıyaman'ımıza ve Üniversitemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Adıyaman Üniversitesi’nde Yeni Kapalı Sahasının İnşaatı Başladı

Adıyaman Üniversitesi’nde Yeni Kapalı Sahasının İnşaatı Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim