• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başka illerden sevk alıyor

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başka illerden sevk alıyor
Her gecen gün hasta ve hasta yakını memnuniyetinin üst seviyeye çıktığı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, diğer illerden hasta...

Her gecen gün hasta ve hasta yakını memnuniyetinin üst seviyeye çıktığı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, diğer illerden hasta kabulüne artarak devam ediyor.

Adıyaman ve bölgeye sağlık hizmeti sunan Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sadece Türkiye'den değil, yurt dışında da hasta kabulü yapıyor. Hizmete girdiği günden itibaren hizmet kalitesini her geçen gün biraz daha arttıran Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birisinin yer aldığı Mersin'den hasta geldi.

Astım hastası olan Fatma Gül isimli hasta tavsiye üzerine Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çelik tarafından takip edilen ve astım tanısıyla hastaneye yatırılarak gerekli tetkik ve tedavisi yapıldı.

Fatma Gül, "Mersin'de ikamet ediyorum. Rahatsızlığım nedeniyle farklı hastanelere gittim . Ancak herhangi bir sonuç alamadım. Tavsiye üzerine Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldim. Doktorum Ramazan Çelik başta olmak üzere tüm hastane yönetimine ve bu hastaneyi yaparak bu kadar kaliteli sağlık hizmetinin sunulmasına vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Adıyaman'da böyle kaliteli bir sağlık hizmetinin veriliyor olması çok gurur verici. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak her geçen gün büyümeye ve daha çok hizmete vermeye devam ediyoruz. Bu sayede eskiden gerek doktor gerekse mevcut ekipman yetersizliği nedeniyle birçok hastayı il dışına sevk etmek zorunda kalıyorduk. Ancak bugün öyle bir konuma geldik ki çevre il ve ilçelerden de hasta sevki alıyoruz. En önemlisi tüm branşlarda uzman doktorlarımızla gece gündüz hizmet veriyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim