• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversitenin kuruluşunun 11. yılı münasebetiyle Adıyaman'da görev yapan gazetecilerle...

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversitenin kuruluşunun 11. yılı münasebetiyle Adıyaman'da görev yapan gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın'ın katıldığı ve üniversite uygulama otelinde düzenlenen akşam yemeğine gazete sahipleri, köşe yazarları, ajans temsilcileri ve muhabirler katıldı. Rektörü Gönüllü, ilk olarak gazetecilere üniversite külliyesini gezdirerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Üniversitedeki yenilikleri tek tek anlatan Rektör Gönüllü altyapı, çevre düzenlemesi, yürüyüş ve araç yolları, kaldırımlar, meydanlar, açık alan spor tesisleri, köprü, yol ve alan ışıklandırma çalışmaları ile diğer fiziki gelişmeler yerinde bilgi verdi. Külliye gezisinin ardından turizm uygulama otelinde gazetecilere bir sunum yapan Rektör Gönüllü yaptığı sunumda Adıyaman Üniversitesinin 11 yılını değerlendirerek üniversitenin misyonunu, vizyonunu ve kalite politikasını anlattı. Sayılarla açıklamalarda bulunan Rektör Gönüllü, üniversitede gelişimler ve yatırımları açıklayarak öğrencilere sunulan hizmetler, bilimsel araştırma ve geliştirmeler, idari icraatlar, sosyal imkanlarımız, kültür-sanat faaliyetleri, proje ve yatırımlar ve 2017 yılında üniversitede yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Adıyaman'da ne varsa Adıyaman'ın Üniversitesi'nde de olduğunu belirten Rektör Gönüllü, "Adıyaman'ın Üniversitesi olarak 11. yılımızı kutluyoruz. Artık Adıyaman'ın bir şehir gibi inşa edilmiş bir üniversitesi var. Spordan sanata, eğitimden bilimsel çalışmalara kadar birçok alanda başarıdan başarıya koşan bir üniversitesi var. Bizler geçiciyiz. Burası Adıyaman'ın, Adıyamanlının üniversitesidir. Yaptığı yatırımlarla, verdiği eğitimle, öğrencisine sunduğu sosyal, kültürel olanaklarıyla, tarihi yeniden canlandıran yapılarıyla nesilleri geleceğe hazırladığımız Adıyaman'ın Üniversitesi için eğitimli nice uzun yıllara diliyorum" dedi.

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Adıyaman Üniversitesi 11 yaşında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim