• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Adıyaman Sulama Ve Baraj Projeleri İle Zenginleşiyor

Adıyaman Sulama Ve Baraj Projeleri İle Zenginleşiyor
Adıyaman Milletvekilleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Adıyaman'ın tarımsal ve sulama konusundaki sorunlarını iletti.

Adıyaman Milletvekilleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Adıyaman'ın tarımsal ve sulama konusundaki sorunlarını iletti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevine getirilen Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, A K Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Adıyaman'ın tarımsal ve sulama konularındaki sorunlarını dile getirdi.

Kendisini her zaman bir Adıyamanlı gibi gördüğünü belirten Bakan Veysel Eroğlu, söz konusu Adıyaman olduğunda her zaman olduğu gibi bundan böylede elinden geleni yapacağını belirterek, TBMM Başkanvekili görevine atanan Ahmet Aydın'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın; "Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamımızda bir araya geldik. Her zaman ve her ortamda Adıyaman'ın fahri hemşehrisi olduğunu dile getiren, ilimizden hiçbir zaman taveccühlerini esirgemeyen Sayın Bakanımız ile milletvekili arkadaşlarımızla beraber Adıyaman'da devam eden ve yapılacak olan yatırımlar noktasında projeler ele aldık. Son yıllarda Adıyaman'ımız özellikle sulama ve baraj projeleri ile adeta tüm Türkiye'ye örnek teşkil eden yatırımlara ve zenginliğe kavuşmuştur. Asırlık rüyamız olan bu sulama projeleri ile ilimizde sulanabilir arazi kapsamında sulama yapılamayan yer kalmayacaktır.İlimizin potansiyel kaynaklarının, hemşehrilerimizin zenginliğine vesile olacak bu büyük projelerle değerlendirilmesi Adıyaman'ın çehresini değiştirecek nitelikte olacaktır. Yine orman işletme bünyesinde hemşerilerimizin ihtiyaçlarına ve gereksinimlerine binayen gerekli olan her ne varsa yapılması noktasında da Sayın Bakanımızın talimatları olmuştur.Adıyaman ve ilçelerinde yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan tüm sulama ve baraj projelerinin takipçisi olduğumuzu bir kez daha ifade eder, bu büyük projelerin ilimize kazandırılmasında başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'na, tüm milletvekilli arkadaşlarımıza, Sayın Valimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim