• BIST 9679.8
  • Altın 2488.098
  • Dolar 32.407
  • Euro 34.4282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 15 °C

Adıyaman Milletvekilleri Sağlık Bakanı İle Görüştü

Adıyaman Milletvekilleri Sağlık Bakanı İle Görüştü
Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu'nu ziyaret etti.

Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu'nu ziyaret etti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki diğer Adıyaman Milletvekilleri tarafından ziyaret edilen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan Adıyaman'ın sağlık konusundaki eksik kalan yatırımların yapılmasını talep ettiler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, sağlıkta ilk günkü heyecanla yola devam ettiklerini belirterek, "Adıyaman için her alanda ve her konuda olduğu gibi Sağlık Bakanlığı nezdinde de takip ve gayretlerimiz devam etmektedir. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nu, milletvekili arkadaşlarımızla beraber ziyaretimizde Adıyaman'ın devam eden ve yapılacak olan sağlık yatırımlarının yanı sıra, her türlü personel ve ekipman ihtiyaçları için de çok faydalı bir çalışma icra etmiş bulunmaktayız.

Hâlihazırda, ilimiz ve ilçlerimiz genelinde sağlık alanında son yıllarda yapılan yatırımlar tarihte görülmemiş bir şekilde katlanarak devam etmektedir. Bugün Adıyamanlı hemşerilerim özellikle sağlık konusunda büyükşehirlerin gıpta ile baktığı bir noktaya kavuşmuştur. 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aile sağlık merkezlerine kadar hemşerilerimize tüm il ve ilçelerimiz genelinde hizmet verilmektedir. Yapılan bu sağlık yatırımları sağlık himzetini çile olmaktan çıkarmış hatta ilimizi bölgesine örnek bir şehir haline getirmiştir.

Diğer taraftan yatırım programında olan projelerin hızlandırılması noktasından, aciliyet ve önem arz eden uzman doktor ve sağlık personelinin temini için de, çok kısa sürede tüm ihtiyaçların karşılanacağı Sayın Bakanımızca talimatlandırılmıştır. Bu arada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımının hızlandırılmasına ilave, 2. Basamak Devlet Hastanesi ihtiyacının bir an evvel karşılanması için de Bakanlığın her türlü imkânının kullanılacağı konusunda, Sayın Bakanımız vasıtasıyla hemşerilerimize müjde vermek isteriz.

İlk günkü gibi, Adıyamanlı hemşerilerimizin sağlık hizmetinden en hızlı ve kaliteli bir şekilde yararlanması için takip ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtir, sağlık hizmetlerini hiçbir kısıntı ve eksiklik kabul edilmeyecek şekilde değerlendiren, başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu, tüm milletvekilli arkadaşlarımız, Sayın Valimiz ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Adıyaman Milletvekilleri Sağlık Bakanı İle Görüştü

Adıyaman Milletvekilleri Sağlık Bakanı İle Görüştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim