• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Adıyaman İşitme Engelliler Şampiyonluğa Koşuyor

Adıyaman İşitme Engelliler Şampiyonluğa Koşuyor
Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol takımı Gaziantep İşitme Engelliler Basketbol takımını 100-24 gibi büyük bir farkla yenerek Afyon'da yapılacak...

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol takımı Gaziantep İşitme Engelliler Basketbol takımını 100-24 gibi büyük bir farkla yenerek Afyon'da yapılacak olan Türkiye Finallerini garantiledi.

Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakayı Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu baştan sona izleyerek, İşitme Engelliler Basketbol takımını yalnız bırakmadı.

Maçın başlamasıyla birlikte rakibi Gaziantep İşitme Engelliler karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, rakibini 100-24 gibi farklı bir skorla yenerek, Afyon'da yapılacak olan Türkiye Finallerini garantiledi.

Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu maç sonucunda işitme engelli sporcularla tek tek tokalaşarak gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol takımının daha öncede Adıyaman'a Türkiye Şampiyonluğu sevincini yaşattıklarını dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, "İşitme Engelliler Basketbol Takımımız bugün rakibine 100-24 gibi çok büyük bir fark atarak, Afyon'da yapılacak olan Türkiye Finallerini garantiledi. Takımımızın Afyon'da da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, kendilerine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, şampiyonluk yolunda İşitme Engelliler Basketbol Takımına başarılar diledi. İşitme Engelliler Basketbol Takımı yöneticileri ise, "Bu maçla birlikte Türkiye Finallerinde Adıyaman'ı temsil edeceğiz. Türkiye Finallerinde de aynı azim ve başarıyı göstereceğiz. Bugün maçımızı izleyerek sporcularımıza moral desteği veren ve bizleri her anlamda destekleyen sayın valimize ve sayın belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Adıyaman İşitme Engelliler Şampiyonluğa Koşuyor

Adıyaman İşitme Engelliler Şampiyonluğa Koşuyor

Adıyaman İşitme Engelliler Şampiyonluğa Koşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim