• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Adıyaman İnşaat Yapı Fuarı güçlenerek büyüyor

Adıyaman İnşaat Yapı Fuarı güçlenerek büyüyor
Medya Trend Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bu yıl 09-12 Kasım 2017 tarihleri arasında...

Medya Trend Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bu yıl 09-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman'da üçüncüsü düzenlenecek olan Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarına Adıyaman'ın inşaat sektörünün öncü firmalarından Aşiyankent sponsor oldu.

Sponsorluk ile ilgili açıklama yapan Aşiyankent Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toprak; "İnşaat sektörü Adıyaman ekonomisinin lokomotifidir. Bir çok iş kolu inşaat sektörüne bağımlı olarak çalışıyor. İnşaat alanında yapılan yenilikleri ve yeni ürünleri görebilmek için fuarlar çok önemlidir. Uzun yıllardan beri inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Sektörümüzdeki gelişmeleri görebilmek için diğer illerde düzenlene fuarlara ziyaretçi olarak gidip geziyorduk. Şimdi Adıyaman da bu hizmetin veriliyor olması çok sevindiricidir. Aşiyankent firması olarak fuara ve fuarı düzenleyen firmaya destek olmaya çalışıyoruz. Bir yer de iş birliği, üç birliği yapmış olduk" dedi.

Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül ise, "2015 yılında Adıyaman'ın ilk fuarı olarak başladığımız Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mobilya Dekorasyon Fuarı gün geçtikçe katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırarak sektörün olmazsa olmazı haline gelmiştir. Adıyaman'da hızla gelişen inşaat sektörünün tanıtımdaki en sağlam ayağı olan Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mobilya Dekorasyon Fuarı firmaların bağlantı kurmalarında tanıtım yapmalarında önemli rol oynamaktadır. Medya Trend Fuarcılık olarak ilimizde gelişmekte olan inşaat sektörüne paralel olarak hızla gelişen bir fuarcılık görmekteyiz. Bu yıl 09-12 kasım 2017 tarihinde yapılacak olan Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mobilya Dekorasyon Fuarına inşaat sektörünün öncü firmalarından Aşiyankentin Sponsor olması firmam ve şahsım adına çok sevindirici bir olay bu vesile ile Aşiyankent Yönetimine sponsor olduklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim