• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Adilcevaz Belediyesi Bitlis Tanıtım Günlerine Katılacak

Adilcevaz Belediyesi Bitlis Tanıtım Günlerine Katılacak
Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, 25-28 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı'nda düzenlenecek olan Bitlis Tanıtım Günlerine katılacak.

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, 25-28 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı'nda düzenlenecek olan Bitlis Tanıtım Günlerine katılacak.

Adilcevaz Belediyesi, bu yıl İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı'nda düzenlenecek olan etkinlikte, Adilcevaz'ın en iyi şekilde tanıtılması için hazırlıklarını tamamladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz'ı en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını belirterek, "25-28 Aralık tarihleri arasında İzmir ilimizde yapılacak olan Bitlis Tanıtım Günlerinde ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı tamamladık. Belediye olarak tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize ceviz, ceviz reçeli, kuru kayısı ve dut reçeli ile birlikte ilçemizi tanıtan broşürler hediye ederek ilçemizi yöresel ürünlerimizle en güzel şekilde tanıtmayı düşünüyoruz. Ayrıca tanıtım günlerine katılacak olan esnafımızın yükünün taşınmasını karşılayacağız. Tanıtım günlerine katılmak isteyen esnaflarımızın yükünü 20 Aralık Pazar günü İzmir'e göndereceğiz. İzmir'deki etkinlik yöresel ürünlerimizin tanıtılması ve markalaştırılması için önemli bir fırsat sağlayacak. Yine bu etkinlik sayesinde ilçemizin tarihini, kültürel değerlerini ve turizmini en doğru şekilde tanıtabilme imkânı bulabileceğiz. Adilcevaz Belediyesi olarak daha öncede İstanbul ve Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerinde ilçemizi en iyi şekilde tanıttık. İnşallah yine aynı şekilde İzmir'deki tanıtım günlerinde de Adilcevaz Belediyesi olarak ekibimizle birlikte ilçemizi en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız. İzmir ve Ege bölgesinde yaşayan herkesi 25-28 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı'ndaki Bitlis Tanıtım Günleri etkinliğinde Adilcevaz Belediyesi standına bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim