• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Aday öğretmenler, idareciler ile buluştu

Aday öğretmenler, idareciler ile buluştu
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, yetiştirilmek üzere Çankırı iline atanan 62 aday öğretmen ile programda bir araya geldi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, yetiştirilmek üzere Çankırı iline atanan 62 aday öğretmen ile programda bir araya geldi.

Programa; Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Ünal, danışman öğretmen Nadir Kayaş ve aday öğretmenler katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, "İlimiz geneline 20 branşta, yetiştirilmek üzere 62 aday öğretmen atanmıştır. Bunlardan 6 Çerkeş, 1 Atkaracalar, 1 Kurşunlu, 1 Yapraklı olmak üzere toplamda 9 kişi ilçelere, 53 kişinin ise merkeze ataması yapıldı. 14 haftalık eğitime 1 Mart 2016 tarihi itibariyle başlanmış olup, haftanın 3 günü, 3 saat danışman öğretmenle birlikte aday öğretmenler derse girecektir." dedi.

Aday öğretmenleri tebrik eden Vali Özcan ise "62 arkadaşımız, danışman öğretmenlerin yanında Eylül ayına kadar eğitim görecek. Şubat ayında ilimize 98 öğretmenimiz atandı. Aday öğretmen uygulamasını başlattığı için Sayın Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı'yı tebrik ediyorum. Sizler bu meşakkatli yolu almak zorundasınız. Size çocuklar, gençler, bu ülkenin geleceği emanet edilecek. O itibarla bu projeyi destekliyoruz. 3 gün okulda, 1 gün Müdürlükte vakit geçireceksiniz ama sizlere tavsiyem diğer 1 günde kamu kurum ve kuruluşlarını tanıyın. İlimizi tanıyın. Eylül sonu gideceğiniz illerde Çankırı'nın gönül elçisi olun. Çankırılılar güzel insanlar, Çankırılılar temiz insanlar, Çankırılıların ayakları bu topraklarda,Çankırılılar devletinin, milletinin, bayrağının, vatandaşının emrinde. Sizlerden de isteğimiz budur." diye konuştu.

Aday öğretmenler adına teşekkür konuşması yapan aday öğretmen Arzu Tekin, "Burada bulunmaktan çok mutluyuz. Bizi ağırladığınız için tüm öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Vahdettin Özcan tarafından tüm öğretmenler adına aday öğretmen Sümeyra Uysal'a çiçek takdim edildi.

Cihan

Aday öğretmenler, idareciler ile buluştu

Aday öğretmenler, idareciler ile buluştu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim