• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Aday Öğretmenler Adapazarı Belediyesi’ni Tanıdı

Aday Öğretmenler Adapazarı Belediyesi’ni Tanıdı
Millî Eğitim Bakanlığı'nın "Çevreye Uyum Semineri" kapsamında aday öğretmenlere Adapazarı Belediyesi tanıtıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı'nın "Çevreye Uyum Semineri" kapsamında aday öğretmenlere Adapazarı Belediyesi tanıtıldı. Belediye Meclis Salonu'nda belediye faaliyetleriyle ilgili bilgilendirilen aday öğretmenler daha sonra belediye birimlerini gezdi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından çeşitli branşlarda ilk, orta lise ve dengi okullarda görev yapmaları için atamaları yapılan 32 aday öğretmene Adapazarı Belediyesi hizmet birimleri tanıtıldı. Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü Rahman Uygun önderliğinde Adapazarı Belediyesi Meclis Salonu'na gelen 32 aday öğretmene, "Çevreye Uyum Semineri kapsamında" belediye hizmetleriyle ilgili bilgi verildi. Tanıtım programının ilk açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, "Bizi sizler yetiştirdiniz. Gelecek nesil de sizlerin elinde eğitim alacak. Hepinize bu ulvi görevinizde başarı diliyorum" dedi.

Adapazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Haluk İldeniz tarafından meclis salonunda bilgilendirilen aday öğretmenler, daha sonra belediye birimlerini gezerek belediyeyi tanıdı. Belediye Sosyal Marketi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Bilgi evi, belediyenin sosyal faaliyetleri, çocuk ve yetişkin parkları, asfalt, muhtaç ailelere yardım gibi belediyelerin hizmetleri, hakkında bilgi veren İldeniz, daha sonra aday öğretmenlere belediyeyi gezdirerek hizmet faaliyetlerini yerinde anlattı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni uygulamasına tabi tutulan, Aday Öğretmenler, haftanın 1 günü diğer kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ederek, çevre tanıma faaliyetlerini yürütecek.

Aday Öğretmenler Adapazarı Belediyesi’ni Tanıdı

Aday Öğretmenler Adapazarı Belediyesi’ni Tanıdı

Aday Öğretmenler Adapazarı Belediyesi’ni Tanıdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim