• BIST 9548.09
  • Altın 2495.517
  • Dolar 32.4859
  • Euro 34.5384
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Adapazarı’nda Karla Mücadele Kesintisiz Şekilde Sürüyor

Adapazarı’nda Karla Mücadele Kesintisiz Şekilde Sürüyor
Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünden oluşturulan karla mücadele ekipleri, hayatın olumsuz etkilenmemesi...

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünden oluşturulan karla mücadele ekipleri, hayatın olumsuz etkilenmemesi amacıyla kar temizleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kar yağışının etkisini artırması ile birlikte gece geç saatlerden itibaren koordineli bir şekilde çalışma başlatan Adapazarı Belediyesi, ilçe merkezi, mahalle ve yayaların geçiş güzergahlarını kardan temizlenirken, yollarda meydana gelebilecek buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına da devam ediyor. Her mevsimin güzelliğinin Adapazarı'nda iyi bir şekilde yaşandığını vurgulayan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, "Şu anda da beyaz elbisesine bürünen şehrin mutluluğunu herkes yaşıyor. Çocuklar bu mutluluğu oyunla, eğlenceyle karşılarken; çiftçimiz karı bereketli bir şekilde karşılıyor. Tabii ki bizlere düşen herkesin bu coşkusunu, sevincini huzurlu, konforlu bir şekilde yaşamını devam ettirebilmesini sağlayabilmek. Bundan dolayı da sahada bütün ekiplerimizle birlikte olağanca gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Adapazarı Belediyesi olarak 7 farklı ekip, 150 personel ve 7 adet tuzlama ve solüsyon aracı, 6 adet traktör, 1 adet kar küreme, 13 adet kepçe, 3 adet greyder ve 1 adet loderimiz ile Adapazarı sınırları içerisinde gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bugün de kar yağışının yoğun olması sebebiyle sabah saatlerinden beri mücadelemiz devam ediyor. İmkânlarımızı sonuna kadar seferber ettik" dedi.

Ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özüm sözlerinin devamında, "Sahada çalışan bütün personelime teşekkür ediyorum. Olağanca güçleriyle sabaha kadar bu gayreti devam ettirecekler. İnşallah yarın sabah vatandaşlarımız karın vermiş olduğu güzelliklerle birlikte ulaşımını rahatça sağlayacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim