• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Adana’ya tayin olan Emniyet Müdüründen veda ziyaretleri

Adana’ya tayin olan Emniyet Müdüründen veda ziyaretleri
Kararname ile Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak, veda ziyaretleri yaptı.

Kararname ile Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak, veda ziyaretleri yaptı. Ak, belediye ziyaretinde ise Zonguldak halkına teşekkür ederek, "Ben Trabzonguldaklıyım. İnşallah emekliliğimizde buralara geliriz" diye konuştu.

Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi'nin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız'ı makamında ziyaret ederek vedalaştı. Ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret eden Ak, Zonguldak halkına teşekkür etti.

Başkan Osman Ak'ı övdü

Osman Ak'ın profesyonelliğine ve başarısına dikkat çeken Başkan Muharrem Akdemir ise emniyet müdürünü övdü. Osman Ak'ın Adana'ya tayin olmasının Zonguldak için büyük bir kayıp olduğunu söyleyen Başkan Akdemir şöyle dedi:

"Emniyet müdürümüzün nezaket ziyaretine gerçekten teşekkür ediyorum. Her zamanki olduğu gibi kibar, nazik ve beyefendiliğini her zaman üzerinde taşımıştır. Devlet memurluğunda tabii ki tayinler bazen sıkça bazen uzun süreli olabiliyor. Müdür beyin burada çalışma süresi içerisindeki zaman çok kısa sürdü. Gerçekten biz kendisiyle çok güzel bir çalışma ortamı yakalamıştık. Artı, mesleğiyle ilgili kendisini gerçekten her zaman takdir etmişimdir. Bu konuda çok deneyimli, çok profesyonel ve uzman bir yapısı var. Emniyet teşkilatı için önemli bir kazanım. Kendisini bu anlamda kutluyorum. Zonguldak için büyük bir kayıp diye düşünüyorum. Uzman, mesleğine aşık biriyle çalışmak bizler için çok önemliydi. Ama devlet memurluğunda bu var. Kendisi güzel bir yere gidiyor. Büyük bir il, büyük bir şehir gerçekten. Önemli şehirlerimizden bir tanesi. Orada da buradaki başarıların devamının mutlaka olacağını biliyorum, diliyorum."

"Modern karakolun açılışını beraber yapacağız"

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; veda ziyaretinin anısına Emniyet Müdürü Osman Ak'a çeşitli hediyelerin bulunduğu bir hediye kutusu takdim etti. Kutuyu teslim alan Ak, bir süredir gündemde olan giysi pazarına modern polis merkezi yapılması projesine atıfta bulunarak, "Giysi pazarının imar tadilatını da hediye kutusunun içerisine koysaydık" şeklinde espri yaptı. Ak'ın esprisine gülerek cevap veren Belediye Başkanı ise "Keşke koysaydım" diye karşılık verdi.

"Emekliliğimizde inşallah geliriz"

Zonguldak halkına teşekkür eden Ak, bir süre önce yaya yoğunluğu nedeniyle trafik raporlarına yansımasına rağmen araç trafiğine kapatılan ve kısa sürede açılan Gazipaşa Caddesi'ne de atıfta bulunarak, şöyle dedi:

"Bütün Zonguldak'a teşekkür ediyorum. Zonguldaklılara teşekkür ediyorum. Emekliliğimizde inşallah buralara geliriz. Güzel olduğu zaman, Gazipaşa'nın kapandığı, yolların açıldığı, trafik sorununun hallolduğu… Biliyorsunuz ben Trabzonguldaklıyım. Giysi pazarındaki o modern polis karakolunun açılışını başkanımla beraber yapacağız. O zaman başkanım beni davet edecek. Beraber geleceğiz. Başkanım söz verdi mi?"

Emniyet müdürünün sözleri üzerine Başkan Akdemir ise gülerek "Ben o tarihlerde kalır mıyım? Kalmaz mıyım?" şeklinde cevap verdi. Ziyaret, basına kapalı olarak devam etti.

Adana’ya tayin olan Emniyet Müdüründen veda ziyaretleri

Adana’ya tayin olan Emniyet Müdüründen veda ziyaretleri

Adana’ya tayin olan Emniyet Müdüründen veda ziyaretleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim