• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Adanaspor’da Keyifler Yerinde
Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Karabük ekibi ile yapacakları mücadelenin önemine değinerek, taraftar desteği ile sahadan iyi bir skorla ayrılmak...

Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Karabük ekibi ile yapacakları mücadelenin önemine değinerek, taraftar desteği ile sahadan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor maçı öncesi Adanaspor'un son hazırlıklarını takip eden turuncu-beyazlı takımın Basın Sözcüsü Bülent Uzel, "Son haftalarda yakaladığımız iyi bir çıkış var. Ancak biz geriye değil maç maç önümüze bakan bir ekibiz. Sahamızda önemli bir müsabakaya çıkacağız. Karabük ekibi bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. Biz de gücümüzün farkındayız. Çalışmalarımızı tamamladık. Sahamızda oynamanın avantajını yakalamak istiyoruz. Bu bağlamda büyük Adanaspor taraftarına da önemli görev düşüyor. Taraftarımızın desteğiyle sahamızdan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz" dedi.

ADANASPOR, KARDEMİR KARABÜKSPOR KARŞILAŞMASINA HAZIR

PTT 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen son antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Adanaspor, antrenmanın son bölümünde hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Turuncu-beyazlı ekip Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştiği son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumun'da oynanacak olan Adanaspor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Özkan Çeliker düdük çalacak. Müsabaka 18.00 itibariyle TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

TARAFTARLARDAN TATLI İKRAMI

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman sonrası turuncu-beyazlı taraftarlar, teknik ekip ve futbolculara tatlı ikram etti. Zorlu maç öncesi antrenmanı izlemeye gelen taraftarlardan müteahhit Ali Barut ve arkadaşları antrenman sonrası futbolculara moral vererek Kardemir Karabülspor karşılaşmasında başarı dileklerinde bulundular.

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Adanaspor’da Keyifler Yerinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim