• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor
Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası Grup karşılaşmasındaki rakibi Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde...

Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası Grup karşılaşmasındaki rakibi Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra pas ve pres çalışması yapan turuncu-beyazlılar antrenmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında teknik direktör Engin İpekoğlu oyuncularını sık sık uyararak yapılması gerekenleri anlattı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Adanaspor yarın yapacağı antrenmanla hazırlıkları tamamlayacak ve cuma günü havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon şehrine hareket edecek.

EMRE UĞUR KORKUTTU

Son bölümünde oynanan çift kale maçta girdiği bir pozisyon esnasında yerde kalan başarılı defans oyuncusu Emre Uğur Uruç camiayı korkuttu. Çift kale maç esnasında topla beraber pozisyona giren Emre bir anda acı içerisinde yerde kaldı ve antrenmanı yarıda bıraktı. Olay anında ilk tedavisini yapan kulüp masörü Yılmaz Renksizkaya, Emre'nin tedavisine hemen başlandığını, korkulacak bir durum olmadığını söyledi.

Adanaspor'a sezon başında transfer olan başarılı orta saha oyuncusu Mahmut Temür, ilk yarının sonlarına doğru performans düşüklüğü yaşadığını ifade ederek, ikinci yarı daha fazla çalışıp taraftarları mahcup etmeyeceğini söyledi. Temür, "Takım olarak ligin ilk yarısını iyi bitirdik. Ancak kişisel olarak aynı şeyi söylemem doğru olmaz. Özeleştiri yaptım ve son haftalarında performansımda düşüş olduğunu fark ettim. Ama ben burada olmaktan mutluyum ve bunun için çok çalışacağım. Buraya başarılı olmak için geldim. Bana inanan ve destek olan herkese teşekkür ederim. Camiamızı mahcup etmeyeceğim." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakalarında 12 Ocak 2016 Salı günü saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Güney kapalı ve maraton tribünlerinin açık olacağı karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde: Maraton 10 TL, güney kapalı 20 TL, misafir 10 TL.

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim