• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Adanaspor, Nazilli Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Nazilli Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında yarın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'a konuk olacak olan Adanaspor, çalışmalarını...

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında yarın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'a konuk olacak olan Adanaspor, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

PTT 1. Lig'in 19. hafta mücadelesinde dün Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Göztepe ile 0-0 berabere kalan Adanaspor kafilesi, sabah saatlerinden Manisa'dan karayolu ile Nazilli'ye geçti. Burada konaklayacakları otelin sahasında Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışan turuncu-beyazlı ekip, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pres antrenmanı yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanın ardından kafile konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yarın saat 12.00'da başlayacak karşılaşmayı Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gündoğdu Yiğit ve Harun Dağ Deviren yapacak.

"DEPLASMANDA ALINAN 1 PUAN ÖNEMLİYDİ"

Adanaspor takım kaptanlarından Ergin Keleş, Göztepe karşılaşmasından alınan bir puanın çok önemli olduğunu ifade etti. Yarıştan kopmamak için geride kalan maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyen Keleş, "Göztepe yüksek bütçeli kaliteli bir ekip. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Nitekim hem saha hem de hava şartları olumsuzdu ancak deplasmanda alınan 1 puanın yarış içerisinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara odaklanıp disiplin içerisinde hazırlanacağız. Puan kaybı yaşamadan üst sıralardaki konumumuzu korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Adanaspor, Nazilli Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Nazilli Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim