• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Adanaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Adanaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı
PTT 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çalışan turuncu-beyazlılar orta ve şut organizasyonları üzerinde çalışmasını sürdürdü. Yaklaşık 1 saat süren antrenman dar alanda çift kale maçla noktalandı.

Adanaspor cuma günü hava yolu ile İzmir'e hareket ederek konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

BURAK YILDIR PROFESYONEL OLDU

Adanaspor'un alt yapısından yetişen Burak Yıldır, yönetim ve teknik ekibin onayı doğrultusunda profesyonel sözleşmeye imza attı.

Turuncu-beyazlıların alt yapısında top koşturan ve A takım ile uzun süredir antrenmanlara çıkan Burak Yıldır bugün itibariyle Adanaspor'un profesyonel futbolcusu oldu. Adanaspor Yönetimin Kurulu Başkanı Bayram Akgül nezaretinde, yönetimin ve Teknik Direktör Engin İpekoğlu onayıyla genç oyuncu, Osman Yereşen Tesisleri'nde profesyonel sözleşmeye imza attı. Büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Burak Yıldır, başta Başkan Bayram Akgül olmak üzere Engin İpekoğlu ve teknik ekibe teşekkür ederek kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ve turuncu-beyazlı formayı layıkıyla taşıyacağını ifade etti.

ENGİN İPEKOĞLU, OSMAN YEREŞEN'İ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Adana'nın duayen gazetecilerinden ve spor adamlarından Osman Yereşen, vefatının 8. yıl dönümünde Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Adanaspor Genel Menajeri Murat Daldık'ın da katıldığı törenle anıldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törende konuşan Engin İpekoğlu, Osman Yereşen'i uzun yıllar önce tanıdığını ve onun adını taşıyan tesiste çalışmanın büyük onur olduğunu ifade etti. İpekoğlu, "Mükemmel bir kişilik çok iyi bir insan. Kader de onun ismini taşıyan tesiste çalışmakta varmış. Bu benim için büyük bir onur. Kendisi çok önemli bir değer idi. Osman Yereşen'i saygı ile anıyorum" dedi.

Adanaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Adanaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim