• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Adanaspor devre arasında 3-4 oyuncu transfer edecek

Adanaspor devre arasında 3-4 oyuncu transfer edecek
PTT 1. Lig'in ilk devresini 3. sırada tamamlayan Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, devre arası transfer döneminde 3 ya da 4 futbolcu ile takıma...

PTT 1. Lig'in ilk devresini 3. sırada tamamlayan Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, devre arası transfer döneminde 3 ya da 4 futbolcu ile takıma takviye yapacaklarını söyledi.

İlk yarıyı değerlendiren Teknik Direktör İpekoğlu, ligde her takımın şampiyon olabileceğini ve aynı zamanda küme düşme tehlikesi de yaşayabileceğini ifade ederek, mücadele eden ve koşan takımların fark yaratacağını ifade etti.

Devre arasında 3 ya da 4 futbolcu transferi düşündüklerini belirten İpekoğlu, "Devre biter bitmez tüm takımlar transfer çalışmalarına başladı. Baktığımız zaman bir çok takım ciddi transferler yapacak. Orta sahaya transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular var. Benim futbol mantığım orta saha oyuncularında oyunun her iki yönünü oynayabilme özelliği olmalı. Bu tür oyuncuları takımımda bulundurmayı düşünüyorum. En kısa zamanda bize faydalı olabilecek oyuncularla anlaşıp kamuoyu ile paylaşacağız. Eldeki oyuncularımız zaten başarılı bu yüzden 3 ya da 4 transfer düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu isimler netleşir." dedi.

Elazığspor karşılaşmasıyla ilk devreyi noktaladıklarını hatırlatan Engin İpekoğlu, "Adanaspor'a ilk geldiğimiz zamanlar pozisyonumuzu üst sıralara taşımanın hesaplarını yaptık. Daha iyi olabilirdi ancak şuan bulunduğumuz konumu kimse tahmin edemezdi. Takım olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. İlk devrede bana göre ligde dengesizlik değil aksine denge var. Buraya gelmeden önce bu ligde uzun bir süre çalıştım. Puanların bu kadar birbirine yakın olduğu bir dönem olmamıştı. Her takımın birbirini yenme potansiyeli vardı. Takımlar arasında ciddi bir fark yoktu. Altlarda bulunan takımın bile üst sıralara çıkma şansı var. Aynı şekilde üst sıralarda bulunan takımlarında düşme potasında girme ihtimali bulunuyor. Koşan, mücadele eden takımlar fark yaratacak. Kendi açımızdan iyi bir ilk devre geçirdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Devre arası tatiline giren turuncu-beyazlı ekip 2 Ocak'ta toplanacak. 9 Ocak'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına aynı gün Osman Yereşen Tesisleri'nde başlayacak.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim