• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Adanaspor Başkan Yardımcısı Akgül: Tek düşüncemiz lig

Adanaspor Başkan Yardımcısı Akgül: Tek düşüncemiz lig
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, kupa macerasının ardından lige konsantre olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, kupa macerasının ardından lige konsantre olduklarını söyledi. Akgül, kendi evlerinde oynayacakları zorlu Giresunspor mücadelesinde taraftarların desteğini ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Akgül, "Kupa müsabakalarının bizim açımızdan olumlu geçtiğini düşünüyorum. Maç eksiği olan futbolcularımızın bu eksiği resmi maç oynayarak geçirmesi ve genç oyuncularımızın forma şansı yakalaması adına kupa maçları önemliydi. Artık bu macera sonlandı. Tamamen lige konsantre olacağız. Önümüzde Giresunspor mücadelesi var. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak bizim en büyük avantajımız taraftarımız olacak. Sahamızda oynayacağımız bu zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmamalarını her zaman olduğu gibi yine stadyuma gelerek bizleri desteklemelerini arzu ediyoruz. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak Giresunspor'u buradan puansız uğurlama niyetindeyiz." şeklinde konuştu.

Türkiye Kupası F grubu son maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 2 - 1'lik skorla geçip kupa serüvenini noktalayan turuncu beyazlılar iki günlük iznin ardından Osman Yereşen Tesisleri'nde bir araya gelerek top başı yapacak.

Lig'in 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü sahasında Giresunspor'u ağırlayacak Adanaspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Bu arada Adanaspor'un sezon başında Brezilya'dan transfer ettiği 24 yaşındaki savunma oyuncusu Vinicius Didi, kız babası oldu.

Didi ve eşi Luuhvih kızlarına Luciana Isadora adını verdi. Doğumu Adana'da gerçekleşen Isadora'nın kendisine ve ailesine büyük bir şans getireceğine inandığını söyleyen başarılı futbolcu Didi, "İlk kez baba oluyorum. Bu duygunun tarifi yok. Sevgili eşime bana böyle bir duygu yaşattığı için teşekkür ederim. Isadora bize şans getirecek." diye konuştu.

Adanaspor Başkan Yardımcısı Akgül: Tek düşüncemiz lig

Adanaspor Başkan Yardımcısı Akgül: Tek düşüncemiz lig

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim