• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Adanalı Yazar Dilara Koç’un 3. Kitabı Okuyucu İle Buluşuyor

Adanalı Yazar Dilara Koç’un 3. Kitabı Okuyucu İle Buluşuyor
Adanalı Yazar Dilara Koç, "İçimizdeki Cennet Sevgi" ve "İş Hayatında Yaratıcı Kaos" adlı kitaplarından sonra yeni bir kitapla 28 Ocak Perşembe günü...

Adanalı Yazar Dilara Koç, "İçimizdeki Cennet Sevgi" ve "İş Hayatında Yaratıcı Kaos" adlı kitaplarından sonra yeni bir kitapla 28 Ocak Perşembe günü Seyhan Oteli'nde düzenlenecek lansmanla kitap severlerle buluşuyor.

1997 yılından buyana özel sektörün çeşitli alanlarında yöneticilik yapmaya devam eden ve iş hayatında yaşadıklarını kendince kaleme alan Dilara Koç, yazdıklarını sadece eşi ve çok yakın birkaç arkadaşı ile paylaşırken şimdi 3. kitabını çıkardı.

2-3 yıl öncesinde yazmaya başladığını belirten Koç, daha önceleri notlar alarak bunları biriktirdiğini ancak kitap yazmayı düşünmediğini söyledi. Koç, "Makalelerim vardı ancak çok mücadeleci bir iş hayatında olduğum için kitap haline getirmeyi düşünmüyordum. Yazılarımı sadece eşim ve çok yakın olduğum bir arkadaşımla paylaşıyordum, onlar beni yönlendirdiler. Sonra kitap haline getirelim düşüncesi oluştu.7, 8 yayınevi ile yazdıklarımı paylaştım, altısından "bastırmak istiyoruz" dönüşü geldi. O şekilde hızlıca gelişti ve "İş Hayatında Yaratıcı Kaos" çıktı. Sonrası geldi zaten" dedi.

2. kitabında ailesinden örneklerle annesi, anneannesi, kuzenleriyle yaşadıkları, okul hayatı, anne-çocuk ilişkisi konularında küçük küçük örnekler vererek "Aile mefhumuna, olaylara ve kişilere sevgiyle yaklaşmanın önemine dikkat çekmek için" yazmaya başladığını bildiren Dilara Koç, Adım "Dilara', Soyadım "İnsan', Göbek Adım "Koşulsuz Sevgi" adlı kitabının da "Önceki kitaplarının devamı niteliğini taşıdığını ve aynı zamanda "insan olmak" ve "koşulsuz sevgi" konularını gerçek

karakterlerin gerçek yaşam hikayelerinden, tasavvuftan, ilim, bilim, felsefe kaynaklarından yararlanarak bu konuların önemini farklı bir işleyiş ile yazıya dökmeye çalıştığını söyledi.

Adanalı Yazar Dilara Koç’un 3. Kitabı Okuyucu İle Buluşuyor

Adanalı Yazar Dilara Koç’un 3. Kitabı Okuyucu İle Buluşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim