• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Adanalı Kanocular Uluslararası Yarıştan 7 Kupa İle Döndüler

Adanalı Kanocular Uluslararası Yarıştan 7 Kupa İle Döndüler
Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan "1.Belek Uluslararası Kano Sprint Yarışları"na katılan Adana Türkiye Olimpiyatlara...

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan "1.Belek Uluslararası Kano Sprint Yarışları"na katılan Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları 7 kupa ile döndüler.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Antalya'nın Belek ilçesi Acısu Nehri'nde gerçekleştirilen yarışlara Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay tarafından davetli gittiğini, yarışlara Sırbistan, Norveç, Letonya, Bulgaristan, Estonya ve Türkiye olmak üzere 6 ülkeden toplam 90 sporcunun katıldığını söyledi.

Güçlü rakiplere rağmen Adana'dan 7 sporcunun kürsüye çıkmasının anlamlı olduğunu ifade eden Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana TOHM Kano sporcularına ayrı bir önem veriyoruz. Diğer bölgelere oranla durgun su için Türkiye'nin en iyi parkuru olan Seyhan Baraj Gölü'ne sahibiz. Antalya Belek'de gerçekleştirilen uluslararası müsabakada başta Fatih Pekbahadır olmak üzere diğer antrenörlerimizin çabaları, sporcularımızın özverili ve sistemli çalışmalarının karşılığını 7 kupa kazanarak taçlandırdılar. 10 kadar sporcumuzun sürekli milli takımda bulunması bizim doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Bunlarla yetinmeyeceğiz. Hedefimiz, milli takımlara daha çok sporcu kazandırmak olacaktır. Başta sporcular olmak üzere, emeği ve hizmeti geçen antrenör ile çocuklarını spora yönlendiren ailelere teşekkür ederim."

Antakya Belek'te gerçekleştirilen 7 bin metrelik uluslararası yarışta bir birincilik, 5 ikincilik ve bir üçüncülük kazanan ve dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

C-1 U16 -İsmail Akgün (Birinci)

C-1 U16 -İbrahim Bayırdar (İkinci)

C-1 -Junyor Erkek- Tayyip Karadoğaner(İkinci)

K-1 Junyor Erkek-Serkan Kakkaç (İkinci)

K-1 U16-Bilge Köse (İkinci)

K-1 U16-Doğa Güleken (Üçüncü)

K-1- U16- Muhammed Emin Keçeli (İkinci)

Adanalı Kanocular Uluslararası Yarıştan 7 Kupa İle Döndüler

Adanalı Kanocular Uluslararası Yarıştan 7 Kupa İle Döndüler

Adanalı Kanocular Uluslararası Yarıştan 7 Kupa İle Döndüler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim