• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Adana'da ‘pişkin’ hırsız var!

Adana’da girdiği marketten 10 paket yarım kiloluk çayın bulunduğu koliyi kucaklayan 26 yaşındaki Murat A., marketteki müşterilere rağmen elini kolunu sallayarak dışarı çıkıp izini kaybettirdi. Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı.
Adana’da girdiği markette 10 paket kiloluk çayın bulunduğu koliyi kucakladı, elini kolunu sallayarak soygunu gerçekleştirdi. Olay, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilirken, söz konusu hırsıza hiçbir vatandaşın müdahale etmemesi dikkat çekti.
 
HİÇ KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ
 
Olay, 11 Eylül’de Onur Mahallesi 45001 Sokak üzerinde yer alan bir markette meydana geldi. Güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedilen olayda; markete giren bir kişi, gıda reyonunda yer alan ve içinde yarım kiloluk 10 paket çayın bulunduğu koliyi kucaklayan şahıs, daha sonra marketin giriş kapısındaki kalabalığa rağmen elini kolunu sallayarak dışarıya çıkıp izini kaybettirdi. Markete giren vatandaşlar ilk başta ne olduğunu anlamazken, daha sonra kaçan zanlının arkasından sadece bakmakla yetindi.
 
DOSYASI KABARIK ÇIKTI
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını mercek altına alırken, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin de 26 yaşındaki Murat A. olduğunu belirledi. Polis, kaçan zanlının peşine düşerken, Murat A.’nın bu ilk olayı olmadığı ve hırsızlıkta çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi. Murat A.’nın, 22 Ağustos’ta Yeşiloba Mahallesi Öğretmenler Bulvarı üzerindeki Aslandamı İş Merkezi’ndeki bir işyerine girerek, otomatik av tüfeği çaldığı tespit edildi.
 
KUYUMCUDA PUSUYA DÜŞTÜ
 
2 Eylül’de yine Yeşiloba Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’ndeki bir işyerinden de laptop çaldığı, ancak izini kaybettirmeyi başardığı belirlenen Murat A.’nın, polis tarafından her yerde kendisini aramasına rağmen, 14 Eylül’de bu kez  Onur Mahallesi’nde bir motosiklet çaldığı da kayıtlara yansıdı. Murat A.’yı Şakirpaşa Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya geleceği istihbaratına ulaşan polis, burada pusuya yattı. Zanlı kuyumcuya girerken polis de harekete geçti ve Murat A. kıskıvrak yakalandı. Murat A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim