• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Adana’da Okullararası Tenis Turnuvası Tamamlandı

Adana’da Okullararası Tenis Turnuvası Tamamlandı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Yıldız ve Genç, Kız, Erkek...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Yıldız ve Genç, Kız, Erkek Tenis Turnuvası" tamamlandı.

Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü'nde (ATDSK) bir haftadır devam eden turnuvaya 128 okuldan yıldız ve genç, kız ve erkek toplam 142 sporcu katıldı.

Ödül töreni öncesinde konuşan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, TED Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Altaylı ve ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Adana'da tenisle ilgili büyük bir potansiyelin bulunduğu, her yaşta yapılan teniste çağdaş tesislere sahip olunduğu, dünya sıralamasında önemli bir yere sahip olan Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu'nun ATDSK yetiştiğini belirterek, hedeflerinin sporcu ve kulüp sayısını artırmak ve milli takımlara daha çok sporcu göndermek olduğunu söylediler.

Konuşmalardan sonra dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Girtine Işık, TED Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Altaylı, TED Koleji Müdürü Bayram Tozal, Vakıfbank Ortaokulu Müdürü Pınar Demirtaş, Ramazanoğlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Daşkın, Hacı Hatice Turgut Ortaokulu Müdürü Abdil Erdal, Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Feridun Açan verdiler.

Ödül töreninin ardından dereceye giren sporcu, antrenör, hakem ve beden eğitimi öğretmenlerine pasta ve meyve suyu, çay ikram edildi.

Turnuvada takım halinde dereceye giren okulların isimleri şöyle:

Yıldız Kızlar: Özel Mektebim Bilfen, Özel Bahçeşehir, Vakıfbank ve Ramazanoğlu Ortaokulu

Yıldız Erkekler: Ramazanoğlu, Özel Bahçeşehir, Özel Gündoğdu, Özel Mektebim Bilfen Okulları

Genç Kızlar: Özel Mektebim Bilfen, Özel Final, Dr. Feyyaz Etiz ve ATO Anadolu Lisesi

Genç Erkekler: Özel Mektebim Bilfen, Hacı Hatice Turgut, Özel Burç, Dr. Feyyaz Etiz Ortaokulu

Adana’da Okullararası Tenis Turnuvası Tamamlandı

Adana’da Okullararası Tenis Turnuvası Tamamlandı

Adana’da Okullararası Tenis Turnuvası Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim