• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Adana’da Okullararası Bocce İl Birinciliği Yapıldı

Adana’da Okullararası Bocce İl Birinciliği Yapıldı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Sarıçam Belediyesinin destek verdiği "Okullararası...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Sarıçam Belediyesinin destek verdiği "Okullararası Küçük, Yıldız ve Gençler Kız ile Erkekler Bocce İl Birinciliği" tamamlandı.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Sarıçam Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleştirilen müsabakalara 20 okuldan toplam 61 takım ve 244 sporcunun katıldığını söyledi.

Adana'da bu yıl ikincisinin düzenlenen müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğini ifade eden Özdağ, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana'da geçen yıla göre bu yıl yarışmalara büyük ilgi olması bizleri gelecek için umutlandırdı. Müsabakalarda başarılı olan okullar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Bocce sporunun İlimizde gelişmesi için çaba gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim."

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Ali Bilgiç, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, Okul Sporları Tertip Komite Üyesi Tayyar Gider, Sarıçam Belediyesi daire müdürleri ile müsabaka hakemleri verdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şöyle.

Küçük kızlar : Sarıçam Kılıçlı Ahmet Akyürek Ortaokulu

Küçük erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Yıldız kızlar : Sarıçam Ömer Kanaatbilen Ortaokulu

Yıldız erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Genç kızlar : Sarıçam Spor Lisesi

Genç erkekler : Sarıçam Spor Lisesi

Adana’da Okullararası Bocce İl Birinciliği Yapıldı

Adana’da Okullararası Bocce İl Birinciliği Yapıldı

Adana’da Okullararası Bocce İl Birinciliği Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim