• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı
Cumhuriyetin 93. Kuruluş Yıl Dönümü'nde, ülke genelinde olduğu gibi Adana'da da yapılan çelenk törenine Adanalı esnaf ve sanatkarlar da katılarak güç...

Cumhuriyetin 93. Kuruluş Yıl Dönümü'nde, ülke genelinde olduğu gibi Adana'da da yapılan çelenk törenine Adanalı esnaf ve sanatkarlar da katılarak güç kattı.

Atatürk Parkı'nda saat 14.00'de yapılan törende, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasını takiben askeri bando eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu ve Türk bayrağı göndere çekildi.

Çelenk törenine, Vali Demirtaş, Tümgeneral Atunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'nün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Baro Başkanı Veli Küçük, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emin Kunt, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Sebze Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Sütçüler, Yoğurtçular, Peynirciler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Salih Diptaş, Adana Besiciler Esnaf Odası ve 1 No'lu ESKKK Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Adana Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Süme, Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz ile esnaf ve vatandaşlar da katılarak Cumhuriyet coşkusuna ortak oldular.

Kutlamalara, yarın da sabah 09.00'da Valilik makamında yapılacak kutlamaları kabul ve 09.30'da İstasyon Meydanı'ndaki törenle devam edilecek. Törende, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini temsilen Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de resmi geçitte yer alarak protokolü selamlayacaklar.

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim