• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Adana’da amatör spor kulübü başkanı gazeteciye saldırdı

Adana’da amatör spor kulübü başkanı gazeteciye saldırdı
Adana Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Yüksel Gençlik Spor 2. Başkanı Kemal Yüksel, takımının Kiremithanespor'a 2–1 mağlup olduğu maçı izleyen...

Adana Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Yüksel Gençlik Spor 2. Başkanı Kemal Yüksel, takımının Kiremithanespor'a 2–1 mağlup olduğu maçı izleyen gazeteci Şehmus Baysal'a saldırdı.

Şampiyonluk maçında Kiremithanespor'a yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Kemal Yüksel ile antrenör Fikret Akbaş, maçı takip edip stattan ayrılmak üzere olan Gazete Hakikat İmtiyaz Sahibi ve AkdenizTürk Tv Amatörce Program yapımcısı gazeteci Şehmus Baysal'a yumruk atıp, gömleğini parçaladı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM"

Gazeteci Şehmus Baysal'ın, takımının mağlup olduğu karşılaşmayı görüntülemesinden rahatsız olan Yüksel, "Senin gazetende senin ölüm haberini yazdıracağım. Seni öldüreceğim. Adana'da yaşatmayacağım." şeklinde tehditler savurdu.

Kendisine yönelik çirkin saldırı ve ölüm tehditleri üzerine telefonla polisten yardım isteyen gazeteci Baysal, gelen takviye ekiplerin yardımıyla olay yerinden uzaklaşabildi. Adli Tıp'ta sağlık muayenesinden geçen Şehmus Baysal avukatı Yusuf Özer ile birlikte Akıncılar Polis Merkezi'ne giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

22 yıldır yerel televizyonlarda spor programı yaptığını belirten Baysal, "Bana saldıran kişilerin ne iş yaptıkları, sabıka kayıtlarında neler yazdığı araştırılsın. Adana'da gençler bu adamlara emanet edilmiş. Bir kulüp başkanı çıkıp küfürlerle gazete sahibi ve programcıya kolluk kuvvetlerinin olduğu bir yerde saldırıyor ve hakaret ediliyorsa burada bir problem var diye düşünüyorum. Kolluk kuvvetlerinin olayları adeta seyirci gibi izlemeleri ise ayrı bir skandaldır. Biz gazetecilerin görevi halkı bilgilendirmektir. Kulüp başkanlarının görevimizi yapmamıza engel olmalarını anlamış değilim." dedi.

 

Adana’da amatör spor kulübü başkanı gazeteciye saldırdı

Adana’da amatör spor kulübü başkanı gazeteciye saldırdı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim