• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Adana'da 24 Yaşındaki Kadın, İlişki Vaadiyle Kandırdığı Sürücüyü Gasp Etti

Adana'da 24 Yaşındaki Kadın, İlişki Vaadiyle Kandırdığı Sürücüyü Gasp Etti
Adana'da 24 yaşındaki kadın, otostop çekip bindiği araçtaki sürücüyü, cinsel ilişki vaadiyle kandırıp, cebindeki 15 bin TL'yi alarak kaçtı.

Adana'da otostop çekip durdurduğu bir otomobile bindikten sonra sürücüyü cinsel ilişki vaadiyle kandırıp gasp eden bir kadın tutuklandı.

EL KALDIRIP ARACI DURDURDU

Edinilen bilgiye göre, olay D-400 karayolu Ceyhan istikametinde meydana geldi. Adana'dan otomobiliyle Ceyhan'a giden M.Y. (38) yol kenarında el kaldıran bir kadının yanında durdu.

ELİNİ ISIRIP, 15 BİN TL'Yİ ALIP KAÇTI

Kadın önce Ceyhan'a gittiğini ancak araç bulamadığını söyleyip yardım istedi. M.Y. kadını otomobiline aldı. Bir süre birlikte yolculuk yaptılar. Daha sonra kadın M.Y.'ye kendisiyle isterse birlikte olabileceğini söyledi. M.Y. otomobili sağa çekip kadınla birlikte olmak isterken kadın M.Y.'nin cebine eline sokup parasını almaya çalıştı. Bir süre sonra M.Y. bu durumu fark etti. Ancak kadın da M.Y.'nin fark ettiğini anlayınca cebindeki parayı alıp kaçmak istedi. Bunun üzerine kadın ile erkek otomobilde boğuşmaya başladı. Kadın bir hamle ile M.Y.'nin cebini de sökerek 15 bin lira parayı aldı. Kendini tutan M.Y.'nin elini ısıran kadın otomobilden kaçıp kendini bekleyen bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

"BEN DEĞİL, BANA BENZEYEN KADIN YAPTI"

M.Y. hemen polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. M.Y.'nin verdiği eşkal doğrultusunda yapılan araştırmada kadının "Cono" aşiretinden S.G. (24) olduğu belirlendi. S.G. yapılan operasyonla yakalandı. Emniyete getirilen S.G., M.Y. tarafından teşhis edildi. S.G. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında S.G. basın mensuplarına "Ben yapmadım, ben böyle bir şey yapmam, biz aşiretiz aşiretten başka bir kadın yapmış, o da bana çok benzediği için polis beni aldı. Ben değilim aşiretteki başka bir kadın" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim