• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Adana Ülkü Ocakları Çocuklar İle 23 Nisan’ı Kutladı

Adana Ülkü Ocakları Çocuklar İle 23 Nisan’ı Kutladı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz ve yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gün boyunca çocuklarla birlikte bayramı...

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz ve yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gün boyunca çocuklarla birlikte bayramı yaşadı.

23 Nisan'da yaşanan küçük başkanlara makamların devredilmesi geleneği bozulmadı. Bu bayramda Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz'in koltuğuna il yöneticisi Mehmet Gürlek'in oğlu Ahmet Gürlek otururken, Ülkü Ocakları Adana İl Bayanlar Birimi Başkanı Zehra Aydın'ın koltuğuna minik Asena Azra Dilşah oturdu.

TÜYAP Adana Fuar Alanında çocuklarla buluşan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı binlerce çocuğa boyama kitabı, balon, bayrak, hikaye ve şiir kitabı dağıttı. Dağıtım sırasında standı ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'de çocuklara boyama kitabı verdi.

Fuar alanı sonrası onkoloji servisini ziyaret eden İl Başkanı Soner Deniz, hasta çocuklara boyama kitabı ve tıbbi malzeme hediye edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Programlar sonrası açıklama yapan Soner Deniz, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bize yeni bir vatan ile yeni bir tarih bırakan mübarek şehitlerimiz ve fedakar gazilerimizin yavrularını hiç olmazsa yılda bir gün sevindirmek için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına kazandırdığı çok kıymetli bir armağanıdır. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Adana Ülkü Ocakları Çocuklar İle 23 Nisan’ı Kutladı

Adana Ülkü Ocakları Çocuklar İle 23 Nisan’ı Kutladı

Adana Ülkü Ocakları Çocuklar İle 23 Nisan’ı Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim