• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Adana Toros Byz Spor Seriyi Bozmadı

Adana Toros Byz Spor Seriyi Bozmadı
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Adana Toros Byz Spor, ligin 16. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kula...

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Adana Toros Byz Spor, ligin 16. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kula Belediyespor'u 3-0 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Hak Plastik Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Demirspor Başkan Yardımcısı İmam Gazali Hiradağı, Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp As Başkanı Veli Karahan, Anadolu Bal Yönetim Kurulu Başkanı ve Basın Sözcüsü / Basından Sorumlu Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Sera Fresh Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip/Saymanı Murat Tanır, Adana Gıda Toptancıları Başkanı, Alver Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Pazarlama / Sponsorluktan Sorumlu Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan, Kulüp Denetim Kurulu Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Av. Yılmaz Özkıral, Dış İşlerden Sorumlu Kulüp Denetim Kurulu Üyesi Baran Çetin ile Hukuk İşlerinden Sorumlu Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Av. Demet Ertem'in de izlediği maça iyi başlayan Adana Toros Byz Spor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın 1. setini 25-13, 2.setini 25-19, 3. setini 25-10, maçı da 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı.

Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Özkan, yaptığı açıklamada, Adana Toros Byz Spor olarak grupta 43 puanla lider olmalarının kendilerinde rehavet oluşturmayacağını belirterek, "Kendi sahamızda oynadığımız Kula Belediyespor maçını da kazanarak hem seriyi devam ettirdik. Hem de hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Gösterdikleri mücadele ve aldıkları galibiyetten dolayı Aykut Lale hocama ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bizim için lig bitmedi. Yeniden başlıyor. Bu yolda hedefimize ulaşıncaya kadar mücadelemize devam etmek istiyoruz. Takıma oyuncu takviyesi yaparak kadromuzu güçlendireceğiz. Bu mücadelede yanımızda olan ve bize destek veren yönetim kurulumuza ve sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Adana Toros Byz Spor Seriyi Bozmadı

Adana Toros Byz Spor Seriyi Bozmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim