• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Adana Toros Byz Spor Kupayı Hüseyin Sözlü’ye Getirdi

Adana Toros Byz Spor Kupayı Hüseyin Sözlü’ye Getirdi
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubunu lider bitiren, Ankara'da yapılan Playoff Yarı Final Grup maçlarından ve Bursa'da yapılan 4'lü final grup maçlarından...

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubunu lider bitiren, Ankara'da yapılan Playoff Yarı Final Grup maçlarından ve Bursa'da yapılan 4'lü final grup maçlarından başarı ile çıkarak 1. Lige çıkan Adana Toros Byz spor, kupayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye takdim etti.

Kulüp Başkanı Av.Ertuğrul Doğaner, As Başkan Kazım Bozan, Genel İdari Menajeri Ömer Bozdoğan ve sporcular Büyükşehir Belediye Başkanı makamında ziyaret ederek kupayı takdim edip, üzerinde ismi yazılı bulunan takımın formasını hediye ettiler.

"BU ONUR HEPİMİZİN, KUPAYI ADANA'MIZA ATFEDİYORUZ"

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, takımın durumuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü bilgilendirerek şampiyonluk hedefiyle çıktıkları yolun sonunda kupa ile Adana'ya döndüklerini söyledi. Doğaner, "6 belediye, 7 kurum takımının bulunduğu bir gruptan kendi imkanlarımızla mücadele ettik. 1. Lige yükselme Playof yarı final ve final maçlarından başarı ile çıkarak yıllar sonra Adanamızı 1. Lig vitrinine çıkarma başarısı gösterdik. Bu kupayı Adanamız adına Adana Toros Byz Spor olarak zati alinize takdim etmek istiyoruz" dedi.

"ORTADA BİR BAŞARI VAR, BU BAŞARIYA DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Adana Toros Byz Spor'un başarısı ile gurur duyduğunu belirterek, "Adanamızı başarılı şekilde temsil ederek 1. Lige çıktılar. Kupayı Adanamıza getirip bize takdim ettiler. Ortada duyarsız kalınmaması gereken bir başarı var. Ortaya konulan bu başarının desteklenmesi gerekir. Büyükşehir Belediyesi olarak bu başarıyı destekleyeceğiz. Adana Toros Byz Spor'un, Adanamızı en iyi şekilde temsil etmesi adına yanında olacağız. Yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Adana Toros Byz Spor Kupayı Hüseyin Sözlü’ye Getirdi

Adana Toros Byz Spor Kupayı Hüseyin Sözlü’ye Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim