• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Adana Toros Byz Spor Kupayı Fikret Yeni’ye Getirdi

Adana Toros Byz Spor Kupayı Fikret Yeni’ye Getirdi
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubunu lider bitiren, Ankara'da yapılan Playoff Yarı Final Grup maçlarından ve Bursa'da yapılan 4'lü final grup maçlarından...

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubunu lider bitiren, Ankara'da yapılan Playoff Yarı Final Grup maçlarından ve Bursa'da yapılan 4'lü final grup maçlarından başarı ile çıkarak 1. Lige çıkan Adana Toros Byz Spor, kupayı AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'ye takdim etti.

Kulüp Onursal Başkanı İmam Gazali Hiradağ, Kulüp Başkanı Av.Ertuğrul Doğaner, Başkan Yardımcısı Veli Karahan, As Başkan Kazım Bozan, Genel İdari Menajeri Ömer Bozdoğan ve Basın Sözcüsü Hasan Özkan, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'yi makamında ziyaret edip kupayı takdim ederek üzerinde ismi yazılı bulunan takımın formasını hediye ettiler.

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, takımın durumuyla ilgili olarak Başkan Fikret Yeni'yi bilgilendirerek sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıktıkları yolun sonunda kupa ile Adana'ya döndüklerini söyledi. Doğaner, "6 belediye, 7 kurum takımının bulunduğu bir gruptan kendi imkanlarımızla mücadele ederek lider çıktık. 1.Lige yükselme Playof yarı final ve final maçlarında belediye ve kurum takımlarıyla yaptığımız mücadeleden başarı ile çıkarak yıllar sonra Adanamızı 1. Lig vitrinine çıkarma başarısı gösterdik. Bu kupayı Adanamıza armağan etmemizde katkıda bulunan Bakanımız Fatma Güldemet Sarı" ya, Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan'a ve Fikret Yeni olarak zati alinize teşekkür ediyorum. Bu kupayı Adana Toros Byz Spor olarak size takdim etmek istiyoruz" dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek, "Adana Toros Byz Spor'un başarısı ile gurur duyuyorum. Adanamızı başarılı şekilde temsil ederek 1. Lige çıktılar. Bize verdikleri sözü yerine getirerek kupayı Adanamıza getirip bize takdim ettiler. Bu zamana kadar voleybolda Adanamızı başarı ile temsil eden Adana Toros Byz Spor artık bir marka haline geldi. Adana Demirspor ve Adanaspor'dan sonra Adanamızın bir takımı daha var. İnşallah bu 3 takımımızı Süper Ligde göreceğiz. Adana Toros Byz Sporun, Adanamızı en iyi şekilde temsil etmesi adına yanında olacağız. Destekleyeceğiz ve yalnız bırakmayacağız. Adana Toros Byz Spor üzerine düşen görevi başarı ile yaptı. Şimdi sıra bizde" dedi.

Adana Toros Byz Spor Kupayı Fikret Yeni’ye Getirdi

Adana Toros Byz Spor Kupayı Fikret Yeni’ye Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim