• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Adana TOHM Sporcularına Rekor Dayanmıyor

Adana TOHM Sporcularına Rekor Dayanmıyor
Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları Demet Parlak ve Zeki Cem Tenekebüken sırıkla atlamada, Kayhan Özer'de 4x200'de yeni Türkiye...

Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları Demet Parlak ve Zeki Cem Tenekebüken sırıkla atlamada, Kayhan Özer'de 4x200'de yeni Türkiye rekoru kıran takımda yer alarak önemli başarı sağlamaları kentte sevinçle karşılandı.

Adana TOHM ile Sırıkla Atlama Milli Takım Antrenörü İbrahim Halil Aydın, Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Sırıkla Atlama Salon Türkiye Şampiyonası"nda Demet Parlak'ın kendine ait olan 4.02'lik derecesini 4.05 atlayarak gençlerde yeni Türkiye rekorunun sahibi olduğunu, yine TOHM sporcusu Zeki Cem Tenekebüken'in kendine ait olan 5.01'lik derecesini 5.05 atlayarak hem yıldız hem de gençlerde yeni Türkiye rekorunun sahibi olduğunu söyledi.

Aydın, Demet Parlak ile Zeki Cem Tenekebüken'in Sırıkla Atlama Milli Takımı'nın değişmez isimleri olduklarını, başarıda birlikte görev yaptıkları Ukraynalı Aleksandr Simakhin ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük katkılarının olduğunu kaydetti.

Demet Parlak ile Zeki Cem Tenekebüken'in Ocak ayı içinde Finlandiya'da gerçekleştirilecek uluslararası yarışa katılacaklarını belirten Aydın, gerçek hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları olduğunu ifade etti.

Milli Takım Antrenörü Adanalı Nuray Sev Özdemir'in öğrencisi olan Kayhan Özer'de aynı günlerde, aynı salonda gerçekleştirilen yarışlarda 60 metreyi 7.06'lık derecesiyle Türkiye birincisi oldu. Kayhan Özer'in 4x200'de de 1.31.37 ile yeni Türkiye rekoru kıran takımda yer aldı.

Antrenör Nuray Sev Özdemir, Kayhan Özer ile aylardır bilimsel olarak hazırlandıklarını, gelecekte Kayhan Özer'in derecesini geliştirerek yeni rekorlara imza atacağına inandığını sözlerine ekledi.

Adana TOHM Sporcularına Rekor Dayanmıyor

Adana TOHM Sporcularına Rekor Dayanmıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim