• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Adana İMO Genel Kurul Seçimi İçin Niğde İMO’dan Destek İstedi

Adana İMO Genel Kurul Seçimi İçin Niğde İMO’dan Destek İstedi
İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 21. Dönem...

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 21. Dönem Olağan Genel Kurulu için destek istediler.

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Niğde'ye gelerek, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasından seçimlerde destek istedi hem de tanışma toplantısı yaptılar.

Niğde İnşaat Mühendisleri Odasının toplantı salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısına Niğde İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Akaycan, İnşaat ve Mühendisler Odası Niğde İl Temsilcisi Abutter Zorba, Adana İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Nazım Biçer, Halil Çağdaş Kaya, Zekeriya Turan Bayburt, Suphi Civelek, Duygu Argunşah, Leyla Tan, Hıdır Çak ve Ahmet Berdan Dinçyürek, Çağdaş Demokrat Mühendisler Grubu Yönetim Kurulu adayları ve Niğde İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri katıldı.

20-21 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek Genel Kurulu Seçimleri için Niğde İnşaat Mühendisleri Odasından destekl beklediklerini söyleyen Adana İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Nazım Biçer yaptığı konuşmada şunları söyledi; " öncelikle biz iki yıl içerisinde yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak istiyoruz. Sizdeki sorunlar, öneriler ve çözümler neler bunları dinlemek istiyoruz ve bu bağlamda sizlerle fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde genel kurula gidiyoruz. Aslında bizim mesleğimizin sorunlarını tartışıp çözümlerinin olduğu yer olan genel kurulla gidiyoruz. Bununla ilgili olarak sizleri genel kurula davet edeceğiz. Bize bu sürede ülkemizde, bölgemizde, kentimizde ve mesleğimizde çok gelişmeler yaşandı. Öncelikle kentsel dediğimiz yerde bir çok yerde ada bazında, parsel bazında ve bölge bazında kentsel dönüşümlerin yaşandığı ve özellikle ulaşım açısında imar açısından sıkıntıların olduğu bir yerlerde yaşıyoruz. Mesleğimizle ilgili de bütün üniversitelerde inşaat fakülteleri açıldı ve mühendis sayıları her geçen gün artmaktadır. Yeni mezun arkadaşlar bizim meslektaşlarımız olarak yanımıza katıldığı zaman daha güçlü ve daha aktif olacağız." dedi.

Adana İMO Genel Kurul Seçimi İçin Niğde İMO’dan Destek İstedi

Adana İMO Genel Kurul Seçimi İçin Niğde İMO’dan Destek İstedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim