• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Adana Demirspor'un yeni kaptanı Gökçek Vederson oldu

Adana Demirspor'un yeni kaptanı Gökçek Vederson oldu
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da 2016-2017 sezonunda kaptanlık pazubandını hangi oyuncunun taşıyacağı belli oldu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da 2016-2017 sezonunda kaptanlık pazubandını hangi oyuncunun taşıyacağı belli oldu. Mavi lacivertli ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, takımla yaptığı toplantının ardından Gökçek Vederson'u kaptan olarak belirlediklerini söyledi.

Brezilya asıllı Türk oyuncunun tecrübelerinden daha çok faydalanmak istediklerini söyleyen Erkan Sözeri, "Vederson'u yaptığımız istişare sonucunda birinci kaptanımız olarak belirledik. Kendisi çok tecrübeli ve önemli bir isim. Bu kararımızda Türkçe'yi çok iyi konuşuyor olması da etkin rol oynadı. Saha içindeki liderimiz Vederson olacak. Özellikle genç oyuncularımıza çok yardımcı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

PASTA KESEREK KUTLANDI

Öte yandan takımın kaldığı otelde Vederson'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Bu seferki doğum günü Brezilya usulü değil, pasta keserek kutlandı.

Tecrübeli futbolcuyu ilk kutlayan isim olan teknik direktör Erkan Sözeri, "Nice başarı ve sağlıklı yıllar diliyorum. Vederson'a kutlamamızı bu şekilde yapmayı düşündük. Umarım mutlu olmuştur." dedi.

Sürpriz kutlama karşısında çok duygulanan Gökçek Vederson, doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. Aynı gün içerisinde çifte sürprizle karşılaştığını ve takım olma ruhunu şimdiden hissettiğini açıklayan Vederson, "Bugün 34. yaş günümü böylesine önemli bir camiada kutluyor olmak ayrı bir gurur vesilesi. Hocamız takım kaptanı olarak da beni seçtiklerini söyleyince çok mutlu oldum. Mavi lacivertli takıma bütün tecrübelerimi aktarmak ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Bu gurura layık olacağım. Herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Takımda kaleci Fevzi Elmas ikinci kaptan, forvet oyuncusu Mickael Pote ise üçüncü kaptan olarak belirlendi.

Cihan

Adana Demirspor'un yeni kaptanı Gökçek Vederson oldu

Adana Demirspor'un yeni kaptanı Gökçek Vederson oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim