• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Adana Demirspor’da Şampiyonluk Stresi

Adana Demirspor’da Şampiyonluk Stresi
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, şampiyonluk beklentisinin en üst düzeyde olmasının üzerlerinde bir baskı unsuru olduğunu söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, şampiyonluk beklentisinin en üst düzeyde olmasının üzerlerinde bir baskı unsuru olduğunu söyledi.

Özköylü düzenlediği basın toplantısında, PTT 1. Lig'in en iyi çalışan takımı olduklarını belirterek, "Çok büyük bir camia ve taraftar topluluğuna sahibiz. İsmimiz de, hedefimiz de çok büyük. Bu nedenle rakiplerimiz bize karşı daha farklı oynuyorlar. Daha fazla mücadele ediyorlar. Bu nedenle tüm maçlarımız çok zor geçiyor. Şampiyonluk beklentisinin en üst düzeyde olması da ayrıca bir baskı unsuru oluyor" dedi.

"İKİNCİ YARI ÇOK AZ GOL YİYORUZ"

Ligin ilk yarısında yedikleri basit goller nedeniyle canlarının çok yandığını ifade eden Özköylü, "Ancak ikinci yarı çok az gol yiyoruz. Gol yemeden maç kazanmanın kurgusuyla hareket ediyoruz. Bu ligde Alanyaspor ile birlikte en fazla gol atan iki takımdan birisiyiz. İkinci yarıda, ilk yarının tam aksine oyuna sonradan giren oyuncularımızın skoru pozitif olarak etkilemesi çok sevindirici bir durum" şeklinde konuştu.

"KABULLENİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL"

Bir basın mensubunun deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili sorusunu yanıtlayan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Özköylü, "Gaziantep'te oyuncularım, 9 kişi kalan bir takımı nasıl olsa yeneriz mantığıyla hareket ettiler. Kendileriyle maç sonrası toplantı yaptım. Aynen bu sonuç çıktı. Ancak oynanan oyun asla kabullenilebilir bir durum değil. Kendilerine bunu anlattım" dedi.

"MİNİMUM KAYIPLA GEÇECEĞİZ"

Çok zor bir maratona girdiklerinin, bazı maçların hem kendileri hem de rakipleri açısından 6 puan değerinde olduğunun altını çizen Özköylü, bu süreci minimum kayıpla geçireceklerini ifade etti.

Sahada topa daha çok sahip olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Özköylü, "Maçta çok fazla koşmak o kadar önemli değil. Topa sahip olmak, topla oynamak benim takımım için daha önemli. Oyuncumun maç içerisinde zaman zaman yapacağı koşular benim için önemli" ifadelerini kullandı.

Tiago'nun arka adalesindeki bir zarda yırtık olduğunu vurgulayan Osman Özköylü, hafta sonuna kadar bu oyuncunun durumu takip edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim