• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Adana Demirspor, taktik çalıştı

Adana Demirspor, taktik çalıştı
Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçına hazırlanıyor.

Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçına hazırlanıyor.

Adana Demirspor'un, Ümraniyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Aytaç Durak Tesisleri'nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yapılan çalışmalar düz koşu ile başlarken, 5'e 2 ve yarı sahada taktik antrenmanla devam etti. Deneyimli teknik adam, taktik idmanda oyunculara Ümraniyespor maçında neler yapmaları gerektiğini anlattı. Oyunu zaman zaman durduran İpekoğlu, takım olarak hep birlikte hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

'3'te 3 yapmak istiyoruz'

Adana Demirspor'un başarılı file bekçisi Emrullah Şalk, her hafta takım olarak performanslarının arttığını söyledi. Ümraniyespor maçını kazanıp 3'te 3 yapmak istediklerini belirten Emrullah, kendi evlerinde oynayacakları Eskişehirspor karşılaşmasına taraftarın da desteğiyle çıkıp bu yarışta var olduklarını herkese göstermeyi hedeflediklerini belirtti. Şalk, "Maç kazanmak bize güven getiriyor. Önemli bir camiada forma giydiğimizi hepimiz biliyoruz. Ümraniye maçından da galibiyetle ayrılıp bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

"Çok güzel bir aile ortamı var"

Mavi-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Berkay Samancı ise yaptığı açıklamada, Ümraniyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Berkay, takımdaki havanın çok iyi olduğunu anlatarak, "Herkes sorumluluğunun bilincinde ve ona göre bu formaya, bu armaya sahip çıkıyoruz. Son 2 haftada aldığımız galibiyetler hem moral hem de özgüven anlamında bizi yukarıya taşıyor. Elimizden geleni yapıp daha da yukarılara çıkmak istiyoruz. Burada çok güzel bir aile ortamı var. İnşallah bu ortamda takımımızı layık olduğu yerlere el birliğiyle taşımaya devam edeceğiz. Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılıp seri 3 puanlarla yolumuza devam ederiz. Taraftarlarımızın desteğiyle ilerleyen haftalarda performansımızın artacağına inanıyorum" dedi.

Adana Demirspor, taktik çalıştı

Adana Demirspor, taktik çalıştı

Adana Demirspor, taktik çalıştı

Adana Demirspor, taktik çalıştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim