• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Adana Demirspor, Osman Özköylü ile devam kararı aldı

Adana Demirspor, Osman Özköylü ile devam kararı aldı
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, geçen hafta sonu alınan Kayseri Erciyesspor yenilgisinin (2-1) üzerine istifa eden Teknik Direktör Osman Özköylü,...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, geçen hafta sonu alınan Kayseri Erciyesspor yenilgisinin (2-1) üzerine istifa eden Teknik Direktör Osman Özköylü, oyuncuların "dön" çağrısının ardından tekrar takımın başına geçti.

Teknik Direktör Osman Özköylü ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, camianın, taraftarların ve futbolcuların isteği üzerine Özköylü ile devam etme kararı aldıklarını söyledi. Sözlü, "Bu dönüş Adana Demirspor'u başarıya taşıyacaktır." dedi.

Kayseri Erciyesspor maçı sonrası Özköylü'nün istifa etmesiyle her kesimden hocanın tekrar görevine dönmesi yolunda talepler aldıklarını belirten Başkan Sözlü, "Yönetim kuruluyla bir araya gelip hocamızla yola devam etme kararı aldık. Ben camiamızın, taraftarımızın sesine her zaman için kulak veren bir başkanım. Aldığımız bu kararda ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkacak. Bu dönüş camiamız için hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaybettikleri Kayseri Erciyesspor müsabakasının kendileri için utanç verici ve ders alınması gereken bir karşılaşma olduğunu ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü de yaptığı açıklamada, "Bu maç sonrası istifa etmem gerektiğini düşünüp, kulübümün önünü açmak için görevimden ayrıldım. Oyuncularıma çok kırılmıştım. Çok yara almıştım. Çünkü hepsi bir birinden kaliteli. O maçı kaybetmemeliydik. Ancak istifam sonrası camiamız ve taraftarımızın çok büyük desteğini aldım. Belki de Türk futbolunda bir ilk yaşadık. Koskoca bir camia, ayaklanıp hocasına sahip çıkıp göreve dönmesini istedi. Böyle bir camiaya ve bu kadar güzel bir kulübe hizmet vermek benim çok şanslı bir insan olduğumu gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, kulüp başkanımız Sedat Sözlü, camiamız ve taraftarımıza bana olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah her şey çok daha güzel olacak. Ligin 2. yarısında bambaşka bir Adana Demirspor olacak. Önümüzdeki günler, mutluluğu hep beraber yaşayacağız." diye konuştu.

 

Adana Demirspor, Osman Özköylü ile devam kararı aldı

Adana Demirspor, Osman Özköylü ile devam kararı aldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim