• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet'ten moral destek ziyareti

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet'ten moral destek ziyareti
Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet ile beraberindeki heyet, operasyonların sürdüğü Nusaybin'de görev yapan güvenlik güçleri, yargı mensupları...

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet ile beraberindeki heyet, operasyonların sürdüğü Nusaybin'de görev yapan güvenlik güçleri, yargı mensupları ile savcılara moral destek ziyaretinde bulundu.

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet ile Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Nusaybin'de devam eden "Atmaca 7" operasyonunda görev alan güvenlik güçleri ile Mardin'de görev yapan hakim ve savcılara, moral destek ziyaretinde bulundu. Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve Mardin Ağır Ceza Reisi Bülent Koç ile birlikte Nusaybin'de incelemelerde bulunan Heybet ile Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yargıtay Savcısı Birol Kırmaz, ziyaretin ardından Mardin Adliyesi'ne geçti.

Kendilerini takip eden gazetecilere Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel'in makamında açıklama yapan Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, ziyareti Nusaybin'de devam operasyonda terörle mücadelede görev alan asker ve polise destek olmak üzere gerçekleştirdiklerini belirtti. Nusaybin'de görev yapan güvenlik güçlerini son derece morali bulduklarını ve bundan dolayı da mutlu olduklarını kaydeden Heybet, "Yargıda 5 bin 400 hakim ve savcı üyesi bulunan Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Nusaybin'de devam eden güvenlik güçlerimize verdikleri mücadelede yanlarında olduğumuzu göstermek üzere geldik. Nusaybin'de bizleri nazik bir şekilde karşılayan 7. Kolordu Komutanımıza, Nusaybin Emniyet Müdürlüğümüze, Mardin Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ediyoruz. Burayı görünce, buraya gelmekle ne kadar iyi yaptığımızı anladık. Bizler yargı mensupları olarak, terörle mücadele konusunda ülkemizin, vatandaşlarının milli birliği ve beraberliği açısından, bu beraberliği korumak adına verilen mücadelede her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız, onların arkasındayız. Hukukun, hukuk dışı yollarla, anayasal düzeni, milletin huzurunu ve barışını ve milli birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara müsamaha gösterilmeyeceğini bu mücadelede yargımızın, güvenlik güçlerimizin yanında olduğunu göstermek üzere buradayız." diye konuştu.

Mardin Adliyesi'nde görev yapan hakim ve savcılarla tanıştıktan sonra bir süre onlarla sohbet eden heyet üyeleri, daha sonra Mardin Valiliği'ne giderek Vali Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırmaz, Genel Sekreter Ali Nevzat Açıkgöz, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Aksoyak ve Cumali Karakütük'ten oluşan Yargıda Birlik Heyeti, geceyi Mardin'de geçirdikten sonra yarın ilden ayrılacak.Cihan

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet'ten moral destek ziyareti

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet'ten moral destek ziyareti

Adalet Bakanı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet'ten moral destek ziyareti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim