• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Adalet Akademi Başkanı Akçil’den Korkut’a Ziyaret

Adalet Akademi Başkanı Akçil’den Korkut’a Ziyaret
Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, "eski komşum" dediği Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ederek sohbet etti.

Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, "eski komşum" dediği Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ederek sohbet etti. Bölge İdaresi Başkanlığı döneminden Başkan Korkut ile iyi bir komşuluk ilişkisi olduğunu anımsatan Akçil, "Erzurum'a gelince ziyaret edip, hal hatır sorduk. Kendisi Erzurum için, belediyesi için gayret gösteriyor, bende Erzurum için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bunun için Ali bey benim için çok değerli bir insandır" dedi.

Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı görevinde bulunan Danıştay Üyesi ve Adalet Akademi Başkanı Yılmaz Akçil, eski komşum dediği Ali Korkut'u belediyedeki makamında ziyaret etti. Ali Korkut, "Çok değerli bir insan" diyerek ziyaretinden mutlu olduğunu belirttiği Yılmaz Akçil, "Ali bey ile eski komşuyuz. Kendisi Ankara'ya geldiğinde mutla uğrar. Erzurum'a gelince eski komşuyu ziyaret etmemek olmaz. Ali bey, gerçekten çok sevdiğim, Erzurum ve belediyesi için çabalarına şahit olduğum bir başkan. Bende bulunduğum noktada Erzurum için yapabileceklerimi yapmaktan mutluluk duyuyorum. Erzurum'a hizmet yolunda başkan ile sık sık yolumuz kesişiyor" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Akademi Başkanı Yılmaz Akçil'in Erzurum için bir değer olduğunu hatırlatarak "Erzurum adına, her zaman kapısını çalabileceğimiz bir insan. Akademi Başkanımız ile ifade ettiği gibi komşuluk ilişkimizin vardı. Dostluğumuz devam ediyor. Erzurum adına çok değerli bir insan, Erzurum'da hizmet yapmış, Erzurum'u unutmamış önemli bir kişilik. Ziyaretten mutluluk duydum" dedi.

YILMAZ AKÇİL KİMDİR?

Danıştay Üyesi ve Adalet Akademi Başkanı Yılmaz Akçil, 25.02.2011 tarihinde Danıştay üyeliğine seçilmiştir. Danıştay Sekizinci Daire Üyesi olarak görev yapmakta iken, 27.02.2014 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına seçildi.

Adalet Akademi Başkanı Akçil’den Korkut’a Ziyaret

Adalet Akademi Başkanı Akçil’den Korkut’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim