• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Acılı Baba Kızı Hakkında Yapılan Yorumlara İsyan Etti: Bakışım Değişti

Acılı Baba Kızı Hakkında Yapılan Yorumlara İsyan Etti: Bakışım Değişti
İstanbul Başakşehir'de tecavüzden kaçarken 10'uncu kattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Gülay Bursalı'nın babası, kızı hakkında yapılan yorumlara isyan etti.

İstanbul Başakşehir'de tecavüzden kaçarken 10'uncu kattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Gülay Bursalı (20) davasında yeni bir gelişme yaşandı. Genç kıza tecavüz girişiminde bulundukları iddia edilen evin sahibi Cihan İ. ve yanındaki saldırgan Mehmet V. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Genç kızın ailesi 17 gündür suçluların bulunmasını beklerken Gülay'ın annesi Halise Bursalı da ilk kez konuştu.

KIZIMIN ODASINA GİREMİYORUM

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Gülay Bursalı'nın ölümüne sebebiyet vermekten aranan Mehmet V. ve Cihan İ. hala bulunamadı. Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılan kişiler üzerine anne Halise Bursalı şunları söyledi:

"Kızım 20 yaşında gencecik bir kızdı, başına gelenlere benzer olayları kim bilir kaç kişi daha yaşadı. Bu sapıkların hedefi olan kızlar maalesef hayatlarını kaybetmedikleri sürece dertlerini kimse duymuyor, anlatamıyorlar. Ben hala kızımın odasına giremiyorum, içim acıyor. Kızımın katillerinin bir an önce bulunmasını ve cezalarını çekmelerini istiyorum. Biz yandık başkaları yanmasın. Bu kişilere en ağır ceza verilmeli ki diğerleri için caydırıcı olsun."

YORUMLAR BABAYI İSYAN ETTİRDİ

Yakalama kararının ardından konuşan acılı baba Sinan Bursalı da kızı hakkında yapılan yorumlarla adeta isyan etti:

"Kızım hakkında yapılan bu mesnetsiz yorumlar benim Türkiye'ye bakışımı değiştirdi. 'O saatte orada ne işi varmış, ne yapıyormuş o evde diyen?' aptal insanlar var. Benim kızım elbette gezip eğlenecek, buna kim karışır? Bu yorumları yapan kişiler arasında kız çocuklarını okutmayın diyen insanlar var ama ailesindeki kadınları hastaneye götürdüklerinde kadın doktor ister bu zihniyetler. Kızımın katillerini umursamayıp kızım hakkında yorum yapanlar bu tip olaylara çanak tutuyorlar. Bu katiller hakkında kasten adam öldürmeden yakalama kararı çıkarıldı ve bunun için mahkeme karşısına geldiklerinde hiçbir hafifletici sebep uygulanmadan en ağır cezayı almalarını istiyoruz. Aksi takdirde şu an serbest dolaşan bu sapıklar ve bu kafadaki diğer kişiler, kadınlara tecavüz etmekten, dövmekten, öldürmekten hiç çekinmeyecekler. Şu an ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaşan bu sapıkları bulup adalete teslim etsinler. Gülay'ımın davası diğer davalara örnek olacak."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim