• BIST 9676.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da
İstanbul, 16-18 Mart tarihleri arasında dünyanın en büyük üçüncü MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events) fuarı ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve...

İstanbul, 16-18 Mart tarihleri arasında dünyanın en büyük üçüncü MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events) fuarı ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik fuarına ev sahipliği yapacak.

İstanbul Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuar, 15 bin kişi ağırlamayı hedef alarak, zirve, seminer, ödül ve B2B görüşmeleriyle kapılarını açacak.

Turizm Medya Grubu tarafından 2014 senesinden bugüne düzenlenen kongre toplantı ve etkinlik sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan ACE of M.I.C.E. Exhibition bu yıl Türkiye ve dünyadan sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak. Üç gün sürecek fuar İspanya, Azerbaycan, Avusturya, Yunanistan gibi 25 ülkeden kongre büroları, etkinlik planlayıcıları ve kongre organizatörlerini bir araya getirecek. Fuarda, oteller, etkinlik yönetimi, sahne dekor tasarımı, transfer, dönemsel insan kaynakları, ses - ışık, görüntü, video ve dijital çözümler gibi alanlarda faaliyet gösteren toplam 330 firma stant açacak. Fuarın ilk günü 16 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da İstanbul Kongre Merkezi Emirgan Salonu'nda, yerli ve yabancı basın mensupları ile yapılacak toplantının ardından kurdele kesilerek fuarın resmi açılışı gerçekleşecek.

MICE'IN KADINLARI

Fuarın ilk gününde kurumsal firmaların, MICE sektörünün, cemiyet ve iş dünyasının önemli ve etkili kadın simaları MICE'ın Kadınları isimli panelde İstanbul Akvaryum sponsorluğunda bir araya gelecek. Kadınların kongre, toplantı ve etkinlik sektörüne bakışı, yaşanan problemler, çözüm önerileri, etkinlik ve başarı hikayeleri fuarın ilk gününde yer alacak.

SPEAKERS CORNER

Üç gün boyunca 15 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması hedeflenen fuar alanında kurulu olacak Speakers" Corner(Konuşmacı Köşesi) konusunun uzmanı yerli ve yabancı liderleri ağırlayacak. Sosyal medya, nöro marketing, hybrid toplantılar, greenmeeting, mobil etkinlik çözümleri, etkinlik teknolojileri ve daha pek çok farklı konudaki oturumlar meraklılarıyla buluşacak.

AMEZİNG NETWORK PARTİ

Fuarın ilk gün akşamı AMEzing Network Parti gece boyunca dansl, müzik grupları, video mapping şov, dj performansı geceye imza atacak. Yerli ve yabancı satın alıcılar, fuara katılımcı firmalar, konuşmacılar ile basın mensuplarının davetli olduğu AMEzing Network Parti ilk güne imzasını atacak. Üniversitelerin Turizm ve Pazarlama İletişimi öğrencileri ile sektör duayenlerinin bir araya geleceği keyifli söyleşiler bu yıl fuara renk katacak. Fuarın ikinci günü 17 Mart Perşembe günü gerçekleşecek MICE Genie programını gençler Tourismo Group sponsorluğunda ücretsiz olarak takip edebilecek.

ACE OF M.I.C.E. KONGRE, TOPLANTI VE ETKİNLİK ÖDÜL TÖRENİ

Fuar atmosferi 17 Mart gecesi ZORLU Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreniyle devam edecek. Kırmızı halı seremonisi ile gerçekleştirilecek ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri sahiplerini bulacak. Sektörünün en prestijli ödül töreni ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri ile sene boyunca performanslarıyla rakiplerini geride bırakan finalistler ödüllerini alarak yarışmayı sonlandıracak. MICE sektör profesyonellerinden oluşan 2 bin 500 davetlinin katılacağı ödülleri sahiplerine televizyon dünyasının ünlü isimleri takdim edecek.

Fuarcılık sektörünün geçmişi ve geleceğinin konuşulacağı "Fuarcılık Sektörünün Geleceği, Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği Çalıştay ve Zirvesi" programı 18 Mart tarihinde konuşmacıların katılımıyla 3 farklı oturumda düzenlenecek. Bu yılki ACE of M.I.C.E. Exhibition fuarının kapanış etkinliği olacak Zirve, fuarcılık sektörünü masaya yatıracak. Tüyap Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, UBM EMEA (Istanbul) Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Haluk Balcı, Uluslararası fuarcılık sektöründen UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) Operasyonlardan Sorumlu Direktör Sonia Thomas, ITE Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Vincent Brain, IFES (International Federation of Exhibition and Event Services) Başkanı Voicu Sferdianu gibi önemli isimlerin bulunduğu zirvede ülkemiz ve dünyadan sektörün lider kurumlarının üst düzey yöneticilerini dinleme fırsatı olacak. Yapılan açıklamada, fuara ziyaretçi olarak katılmak isteyenlerin ameistanbul.com/tr/ adresini ziyaret edebilecekleri belirtildi.

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da

Ace Of M.ı.c.e. Exhıbıtıon 16-18 Mart’ta İstanbul’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim