• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Acarkent Villaları Benzersiz Bir Yaşam Fırsatı Sunuyor

Acarkent Villaları Benzersiz Bir Yaşam Fırsatı Sunuyor
Dev bir metropol olan İstanbul’ un her büyük metropolde olduğu gibi, yeni yerleşim alanları oluşturmak, toplu taşıma, trafik ve benzeri altyapısal sorunları çözülmeye çalışıyor.

Bununla birlikte sürekli olarak genişlemeye ve büyümeye devam eden şehrin bu dinamik yapısı, çözülen sorunların yerine sürekli yenilerinin eklenmesine de sebep oluyor. Hem ülkemizin ve hem de dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul, dünyada eşi benzeri olmayan bir güzelliğe sahip. Bununla birlikte şehrin karmaşası ve sorunlarından uzakta ama aynı zamanda şehrin içerisinde yaşamak tüm İstanbul’ da ikamet eden herkesin hayalidir. Tüm bu arzuların gerçek olduğu bir yerleşim alanı oluşturmak maksadıyla başlayan ilk çalışmalardan sonra, Beykoz’ da kurulan Acarkent vilları, unutulmuş İstanbul güzelliklerinin her birini yeniden yaşam standartlarının arasına sokacak şekilde geliştirildi.

Beykoz’ un ve İstanbul Boğazı’ nın benzersiz doğal güzelliklerini, bitki örtüsünü, doğaya uyumlu yapılaşma tarzıyla eşsiz bir yerleşim birimine çeviren Acarkent, hem şehrin içerisinde ve hem de şehirden tamamen farklı bir yaşam tarzına ihtiyaç duyanlara özel olarak hazırlandı. Yerleşim alanının tüm özellikleriyle ilgili detaylı bilgi bulabileceğiniz acarkent.org, aynı zamanda bölgeye nasıl gidileceğini ve yapılarla ilgili ayrıntılara ulaşabileceğiniz şekilde hazırlandı.


Farklı ihtiyaçlara göre farklı özelliklere sahip olarak hazırlanmış yaşam alanları bulunan acarkent a tipi villa seçeneklerinin yanı sıra b tipi ve c tipi seçeneklerine de sahip. Tüm ihtiyaçlara yönelik olarak düşünülmüş olan yaşam alanları bu türlerin dışında da seçenekler sunuyor. Aynı zamanda bölgeye yaşayanların ihtiyaç duyabileceği her konuda hizmet sunulan Acarkent’ de, bu özellikleri nedeniyle pek çok ünlüde ikamet ediyor. İkamet etmek için bu bölgeyi seçmiş olan ünlüler ve sanatçıların bu tercihlerinde elbette bölgenin benzersiz güzellikleri ve Acarkent’ in sunduğu özellikler rol oynuyor. Ancak bunların yanında bölgenin sanata ve yaratıcılığa etki eden eşsiz doğal güzellikleri, İstanbul’ un tarihe mal olmuş, dillere destan güzellikleri asıl sebep.

Tekli villaların yanı sıra, üç kat dan fazla olmayan yapıda tasarlanmış acarlife yaşam alanları, Acarkent’ in merkezinde yer alır. Acarlife bahçe katı, orta kat ve üst kat seçeneği sunan, 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon şeklinde hazırlanmış yapısıyla, ailelerin büyüklüğüne göre çözüm sunabilecek tarzda tasarlanmıştır. Bu türde ki yaşam alanları ile ilgili detaylı bilgiye acarkent.org/acarlife linki aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İstanbul’ un eşsiz yaşam standartlarına sahip yerleşim Acarkent’ in özellikleri, yerinde görülmeden anlaşılmayacak denli fazladır.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim