• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Abim Geldi" adlı tiyatro oyunu Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Abim Geldi" adlı tiyatro oyunu Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yararına sahne aldı.

Marc Camoletti'nin yazdığı ve ünlü tiyatrocular Volkan Severcan, Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko'nun rol aldığı Abim Geldi tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonunda sahne aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyunu, MANULAŞ Müdürü Mehmet Oluklu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, MASKİ Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Kadın Kolları, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başkanı Beyhan Yörür, askeri erkan ve çok sayıda Manisalı sanatsever izledi. 1970'lerde İstanbul'un Cihangir semtinde oturan Tansu'nun farklı ülkelerin hava yollarında çalışan üç hostesi evlenme vaadiyle kandırarak birbirinden habersiz idare etmeye çalışmasını konu alan iki perdelik oyun, Manisalı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

KAHKAHA DOLU BİR GECE YAŞANDI

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı bir konuşma gerçekleştirdi. Kahkaha dolu bir gece yaşandığını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde Manisa'nın kültür ve sanatla buluştuğunu belirtti. Ustamehmetoğlu, "Bugün burada Manisalı izleyicilerimize kahkaha dolu bir gece yaşattıkları için oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını getirdik" diye konuştu. Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ise, "Desteklerinden dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese ve bizlere bugün eğlenceli bir gece yaşatan oyuncularımıza da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MANİSALI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Başrol oyuncusu Volkan Severcan da söz alarak geceye dair duygularını belirtti. Severcan, "Yıllardır sanatın içindeyim İstanbul'da yaşıyorum ama benim nüfus kağıdımın arkasında halen Manisa Turgutlu yazıyor ve ben bundan gurur duyuyorum. Türkiye'nin birçok yerine gidiyoruz, birçok oyunlar oynuyoruz. Size çok net bir şey söyleyebilirim kültürel açıdan Manisa Türkiye'deki bütün şehirlere uzak ara fark atmış durumdadır. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ellerimiz patlayıncaya kadar alkışlıyoruz. Buradaki bütün sanatçılar adına da sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

’Abim Geldi’nin Geliri Güçsüz Ve Kimsesizlere

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim