• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Abdülkadir Kayalı Ve Elyasa Süme’den Bursaspor Maçı Değerlendirmesi

Abdülkadir Kayalı Ve Elyasa Süme’den Bursaspor Maçı Değerlendirmesi
Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı ve takım kaptanı Elyasa Süme hafta sonu oynanacak Bursaspor maçı öncesi basın mensuplarına...

Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı ve takım kaptanı Elyasa Süme hafta sonu oynanacak Bursaspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor pazar günü evinde karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdülkadir Kayalı, takım olarak çalışmaların iyi gittiğini lig ve kupada hedefleri doğrultusunda gittiklerini söyledi. Takım kaptanı Elyasa Süme ise, lige iyi başladıklarını ve şu an kazanmaya alışık bir Gaziantepspor olduğunu söyledi.

"BURSA'YI YENİP GALİBİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ"

Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı, ligde ve kupada çok iyi gittiklerini ve Adanaspor maçı sonrası lige döndüklerini söyledi. Kayalı, "Gidişatımız çok iyi, evimizde Bursaspor ile oynayacağız. İyi çalışmalar yapıyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Bu da gidişatımızdan belli. İyi bir hava yakaladık. İnşallah kendi evimizde Bursa'yı yenip galibiyetlere devam edeceğiz. Hocamız görev verdiği sürece hepimiz hazırız. 25-26 futbolcuyuz. Takımdaki herkes takımın iyiliği için takımın ileriye gidebilmesi için çalışıyor. Ben de şans bulduğum sürece yapabildiğim her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ne zaman bana görev gelirse hocamız beni oynatırsa elimden geleni yapamaya devam edeceğim" dedi.

SÜME: "SOĞUKTA OLSA HAVA BİZE DESTEK VERSİNLER"

Kırmızı-siyahlıların tecrübeli kaptanı Elyasa Süme ise, kazanmaya alışık bir Gaziantepspor olduğunu vurgulayarak, "Kazanmaya alışık olmak çok güzel bir duygu. Bunu tabii ki devam ettirmek istiyoruz. Şimdi Kasımpaşa zorlu bir rakipti aynı şekilde o ayarda karşımızda Bursaspor gelecek. Onlar da kaliteli futbolculara sahip bir takım. Kolay bir maç olmayacak ama biz ev sahibiyiz iyi bir gidişatımız var. Dediğim gibi o yüzden mutlaka bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Üst sıraları daha sağlama alıp o taraflarda kendimizi bulundurup hedef koymak istiyoruz. Takımın morali yerinde taraftarın da her zamanki gibi desteğini bekliyoruz. Hava soğuk da olsa bize destek versinler ve biz de onlara güzel bir galibiyet armağan edelim" şeklinde konuştu.

Abdülkadir Kayalı Ve Elyasa Süme’den Bursaspor Maçı Değerlendirmesi

Abdülkadir Kayalı Ve Elyasa Süme’den Bursaspor Maçı Değerlendirmesi

Abdülkadir Kayalı Ve Elyasa Süme’den Bursaspor Maçı Değerlendirmesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim