• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

ABD'de Soma için saygı duruşu

ABD'de Soma için saygı duruşu
Eski Beşiktaşlı futbolcu Rahim Zafer'in takımı Dallas City FC ile BCS Clash maçı öncesi futbolcular Soma faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

ABD’de, Dallas City FC ile BCS Clash maçı öncesi futbolcular Soma’da hayatını kaybeden madenciler için saha içinde saygı duruşunda bulundu.
A
BD Ulusal Premier Lig’de (NPSL) mücadele eden ve Beşiktaşlı eski milli oyuncu Rahim Zafer’in sahibi olduğu Dallas City FC ile BCS Clash takımları futbolcuları ve teknik heyeti, College Station stadında oynanacak lig maçı öncesi Soma’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için saygı duruşunda bulundu.

Karşılaşma sonrası AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Zafer, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dilediğini belirtti.

Olayı öğrendikten sonra BCS Clash maçı öncesi saygı duruşunda bulunmak için federasyona başvurduklarını anlatan Zafer, gelen olumlu yanıt üzerine karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunduklarını bildirdi.

Zafer, şunları kaydetti:
”Bu acı olay karşısında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Futbolcularım vefat eden madencilere saygılarını sunmak üzere saygı duruşu gerçekleştirdi. Soma’da hayatını kaybeden insanlarımıza dua ve saygılarımızı iletmeye çalıştık. Umarım bu tür kazalar sadece ülkemde değil, dünyanın hiçbir yerinde bir daha yaşanmaz. Çok üzgünüm.”

HEDEFİMİZ İLK 2′YE GİRİP PLAY-OFF’A KALMAK

Dallas City FC takımının çalışmaları ile ilgili soruları da yanıtlayan Zafer, 10 takımın bulunduğu ligde şu ana kadar 2 karşılaşma oynadıklarını, bu karşılaşmalardan bir galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrıldıkları bilgisini verdi. Kendisini aynı zamanda takım koçluğunu üstlendiğini belirten Zafer, ”Futbolculuk ve antrenörlükten sonra bir takımın başına geçmek gerçekten zor. Çok üst düzey bir lig olmasa da bir takımı yönetmenin büyük zorlukları olduğunu gördüm. Ortağım Serdar Tuygun ile zorlukları yavaş yavaş aşıyoruz. Umarım iyi sonuçlar alıp, play-off’a kalırız” diye konuştu. Ailesiyle geçen yıl eylül ayında Teksas eyaletinin Dallas kentine yerleşen Rahim Zafer, NPSL’de mücadele eden Dallas City Kulübü’nü satın almıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim