• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi
Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığının düzenlediği "İlçe Danışma Meclisi" toplantısına katıldı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığının düzenlediği "İlçe Danışma Meclisi" toplantısına katıldı. Bakan Bozkır, Amerika'daki seçimlerine ilişkin, "İnşallah son anda birisi daha aday olurda başımıza bela olacak bir durum ortaya çıkmaz" dedi.

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği "Eyüp İlçe Danışma Meclisi" toplantısı Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlendi. Toplantıya AB Bakanı Volkan Bozkır, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve çok sayıda partili de katıldı. Törende konuşan Bozkır, "Türkiye Cumhuriyeti en zor günlerini yaşıyor. Ama milletlerin ve devletlerin tarihlerinde böyle yıllar ve günler olur. Önemli olan böyle yıllardan sonra nereye varacağımızdır. Bakın 2015 yılı önemli bir yıldı. Uzun zaman hatırlayacağımız olaylar oldu. 7 Haziran seçimleri bunun bir örneğini oluşturuyor" dedi.

"İNŞALLAH SON ANDA BİRİSİ DAHA ADAY OLURDA, BAŞIMIZA BELA OLACAK BİR DURUM ORTAYA ÇIKMAZ"

Amerika'daki seçimlerinin önemine değinen Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, "Amerika'ya bakın hiç böyle bir başkanlık seçimi gördünüz mü? Bir tane aday olsun da, dünya barışı için, dünyanın daha iyiye gidebilmesi için çaba sarf edecek bir başkan niteliği olsun. Adamın biri çıkmış ve televizyonlarda şov yaparken başkan adayı olmuş. Bunun yanında herkese düşman, İslam'a düşman, en son Papa'ya da salladı. Papa'ya da düşman oldu. Sen kardeşim herkese düşmanken, sen Amerika'yı nasıl idare edeceksin? Herkese düşman olarak Amerika'da liderlik olur mu? Bakıyorsun başka bir adayda yok. İnşallah son anda birisi daha aday olurda başımıza bela olacak bir durum ortaya çıkmaz" diye konuştu.

"ONLAR MÜLTECİ DİYORLAR BİZ KARDEŞLERİMİZ DİYORUZ"

Suriye'de ki iç savaştan kaçmaya çalışan mülteciler bizim kardeşlerimizdir diyen Bakan Bozkır, "Mülteci sorununa bir bakalım. Onlar mülteci diyorlar biz kardeşlerimiz diyoruz. Osmanlı Devleti zamanında olsun, Türkiye Cumhuriyeti döneminde olsun bu ülke kendisine sığınan insanlara kucak açmıştır. Bu gün Türkiye'de 2 milyon 630 bin Suriyeli kardeşimiz var. Tek bir yerden ses çıkıyor mu? Kimse Suriyelilere karışmıyor" şeklinde konuştu

"AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ DHKP-C İYİ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR KANAATİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BOZULDU"

"Bir zamanlar Asala Ermeni terör örgütü bizim şehitler vermemize neden olan bir örgüttü. Asala bitti PKK ortaya çıktı" diyen Bakan Bozkır, "PKK devam ederken, DEAŞ ortaya çıktı. Bir bakıyorsun, DEAŞ var öbürlerini idare et diyor. Ya böyle bir şey olabilir mi? Hepsi aynı yöntemleri uyguluyorlar. Yıllarca Sabancı katılının hapishaneye atamayan ve bize iade edemeyen Avrupa'da DHKP-C'yi iyi terör örgütüdür kanaati geçen gün bozuldu. DHKP-C'nin on senedir Yunanistan'da bulunan lideri ve Sabancı'nın katili İstanbul'da yakalandılar. Kendilerini patlatmaya hazırlanan canlı bomba yelekleriyle beraber yakalandılar" ifadelerini kullandı.

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

AB Bakanı Bozkır, ABD Seçimlerini Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim