• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

A Milli Takım'ın Romanya maçı kadrosu

A Milli Futbol Takımı'nın Romanya maçı aday kadrosu belli oldu. Bu arada Ay-Yıldızlı ekibimiz, Brezilya 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile yapacağı maç için Bükreş'e gitti.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Andorra ve Romanya maçları için belirlenen aday kadrosu şöyle: 
 
Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan  Özyakup, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel,  Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut  Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Salih Dursun (Kayserispor), Onur  Recep Kıvrak, Aykut Demir (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin  (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg),  Mevlüt Erdinç (Rennes).
 
A Milli Takım kafilesi Bükreş'te
 
A Milli Futbol Takımı, Romanya ile yarın oynayacağı 2014  Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 8. maçı için Bükreş'e geldi. THY'ye ait özel uçakla Bükreş Uluslararası Henri Coanda Havalimanı'na  gelen milli takım kafilesini karşılayan bir grup Türk vatandaş, teknik direktör  Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Büyük ilgi gören Terim,  kendilerini konaklayacakları otele götüren otobüse güçlükle gidebildi.  Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Terim'e, birkaç Galatasaraylı taraftarın "Hocam bizi bırakma" diye bağırarak seslerini duyurmaya çalışması dikkati çekti. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri de milli takım kafilesiyle Bükreş'e geldi. 
 
A Milli Takım, maçın oynanacağı Ulusal Arena'da bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör  Fatih Terim ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Grup ikinciliği açısından çok büyük önem taşıyan Romanya-Türkiye milli  maçı yarın saat 21.00'de başlayacak.
 
Bükreş'teki National Stadyum'daki maçı Star TV naklen yayınlayacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ken Henry Johnsen olacak.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim