• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolcular, Antalya'da milli takımlar teknoloji tedarikçisi Teknosa'nın bir mağazasına sürpriz ziyarette bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolcular, Antalya'da milli takımlar teknoloji tedarikçisi Teknosa'nın bir mağazasına sürpriz ziyarette bulundu. Terim ve futbolculara telefon hediye edildi.

Euro 2016 yolunda ilerleyen A Milli Futbol Takımı İsveç ve Avusturya özel maçlarının kampı için geldiği Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ay-yıldızlı ekipten Cenk Tosun, Yasin Öztekin, Ozan Tufan ve Tuncay Şanlı kent merkezindeki bir alışveriş merkezindeki Teknosa mağazasına sürpriz bir ziyarette bulundu. Milli takımlar teknoloji tedarikçisi olan Teknosa çalışanları ve mağaza içerisindeki vatandaşlar ziyaret karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar Terim ve futbolculara hayranlık gösterisinde bulunarak özellikle Terim ile fotoğraf çektirmek istedi. Hayranlarını kırmayan Terim fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, Terim ve futbolcuları mağazada bir süre ağırladı ve ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Teknosa tarafından milli takım için özel olarak hazırlanan reklam filmi de ilk defa bu mağazada izletildi. Terim ve futbolcular reklam filmini çok beğendiklerini belirtti. Ayrıca Gürcan, Teknosa destekleri ile A Milli Takım'ın büyük zaferlere imza atacağı inancında olduklarını belirterek başarı dileğinde bulundu. Gürcan Teknosa'nın kendi özel markası olan cep telefonundan Terim ve futbolculara hediye etti. Fatih Terim de Gürcan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek arkasında Teknosa yazılı 9 numaralı forma hediye etti.

Terim ve oyuncular daha sonra Teknosa çalışanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

A Milli Takım’dan Sürpriz Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim